MariuszG Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 trzeba było Nicponiowi od razu przy nalepkach na browca dorzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Panowie ale po co jest taka dyskusja jakbyśmy robili w firmie reklamowej to też byście słali browary do właściciela? owszem należy się koledze nicponiowi pochwała podziękowanie szacunek za szybką realizację projektu i w ogóle za przejaw chęci do jakiegokolwiek działania, ale po co upominać się o zdjęcie jakiś ostrzeżeń. Myślę że w tej sprawie administracja podejmie odpowiednie działania ale to jest już sprawa admina i nicponia a nie nasza. nicpoń szacunek to rzecz na jaką się ciężko pracuje, Ty masz u mnie zaliczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Robak, my tak sobie po prostu. Pogadać ludzka rzecz A co do tego browarka, to powiem Ci szczerze że jak odebrałem kiedyś autko koleżanki od balacharza (pożyczyłem od niej auto i mi jakieś babsko w ..pce zaparkowało) to jak zobaczyłem jak je zrobił to przyszedłem z flaszką. :) - facet sie wzruszył i dopuki nie przeniósł sie za granice miałem porządnego blacharza na którego mogłem liczyć. Uznanie ważna rzecz, a prezenty/podarki to już inna kwestia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 nalepione mam pytanko jest szansa dostania wzorca tak jakby się którejś z nalepek chciało odpaść?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jak uruchomie download to przewiduje udostępnienie pliku .cdr z szablonem naklejki. Aktualnie mam juz kilka pdf'ow z manualami, więc wszystko będzie dostępne. Jako ciekawostka zastanawiam się nad uruchomieniem naszego wlasnego ftp'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 naszego wlasnego ftp'a. na to czekałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 właścicielowi firmy reklamowej to nie, ale Nicpoń chyba na tym nie zarobił - w każdym bądź razie raczej nie za wiele, a zachodu ile tak czy siak, wdzięczność dozgonna [ Dodano: 2007-06-06, 13:11 ] a ftp wyśmienity pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawir1995 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam wszystkich! Dzisiaj odebrałem pocztę i były nakleeeejki! Wyglądają świetnie. W piątek najprawdopodobniej je przykleję. Wyrazy wdzięczności dla wszystkich zaangażowanych w wytworzenie naklejek. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Mam już naklejkę :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 a ja jej ni jak nie potrafie przykleic.ciemna masa ze mnie....... mógłby ktos tutoriala napisac, ale tak krok po kroku dla najbardziej ułomnych :) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 human resources, jak chcesz to możemy się ustawić gdzieś to Ci pokażę jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 ok; odezwe sie do Ciebie na priv dzięki Bronius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 przy okazji zrobimy tutorial z fotografiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 bronius, taśma malarska zdaje egzamin nawet bez przyklejania na dywan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 racja też tak zrobiłem a tak wogule to naklejeczki przeżyły pierwsze spotkanie z karcherem i wszystko jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi