Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Skąd taki nick na forum?

SnakeEyes

Rekomendowane odpowiedzi

a ja zanim się zarejestrowałem prawie pół roku czytałem tematy jako gość :oops:

Później wpadłem na genialny pomysł żeby się zarejestrować i mieć dostęp do większych zasobów wiedzy bo akurat trafiłem na interesujący mnie temat. I tak na szybko wpisałem jakiś nick, był zajęty, to już nie myślałem i wpisałem meganecoupe02, tłumaczyć chyba nie muszę :oops:

Gdyby była możliwość zmiany nicka bez utraty "dorobku artystycznego" to chętnie bym to zrobił :)

ksywka od podstawówki troszkę złagodzona, (glizda) kiedyś byłem bardzo szczupły :oops:

teraz zostało Robak i tak leci. Robak był na IRC tlen i innych portalach.

A ja jakoś w sumie od jakichś 15 lat jestem monter. Wydawało by się że zajmuje się montowaniem czegoś ale to zły trop :oops: Mniej więcej w tamtym czasie byłem wielkim fanem radia RMF FM a szczególnie jednej wieczornej niedzielnej audycji o nazwie JW23. Prowadziło to kilka osób - miedzy innymi właśnie człowiek o ksywie Monter - to on właśnie montował tam w radio całą tą audycję. Moja licealna klasa ochrzciła mnie właśnie tak.

ok 16 lat temu jak miałem w domu CB RADIO i byłem jako stacja bazowa
To był ciąg dalszy mojej "kariery" montera. Przez jakieś 10 lat byłem aktywnym CB-Radiowcem i ratownikiem SKSR pod ksywą 'monter ustronie' (od osiedla).

Później to już cudowny rozkwit internetu - irc, itp itd... Wszędzie jako monter. Jak zdarza się że jest zajęty (niestety dość często) występuje jako mtr888 - mtr skrót od monter a ósemki bo je kocham :oops: -->> sześć samochodów z ósemkami w rejestracji, 2 nr telefonów z 888 i gg też 888 :)

A ja się bardzo interesowałem polityką w gimnazjum i technikum. A wtedy młodzież znała tylko jednego polityka :roll: i w 3 gimnazjum zaczęto mnie tak nazywać a w technikum to już było apogeum. I tak mi została ksywa lepper. Zaś dodatek "_pl " dodałem w celu odróżnienia mnie od tego polityka z którym nie mam nic wspólnego. Dodatek podkreślać ma moją indywidualność a nie naśladownictwo. Również nie mam problemów z rejestracją ale wpisując w gogle wiem ze ktoś jeszcze używa takiego nicka.

W związku z licznymi pytaniami po rozpoczęciu tego tematu chciałbym poinformować, że nie ma możliwości zmiany nicka po rejestracji. Taki mały offtopic :oops:

Mój nick jest chyba najmniej oryginalny :oops: Taki sam miałem dawniej na forum www.tempra.org i przy nim pozostałem.

U mnie też bez wielkiego wydziwiania ;-)

Lukas - angielskie tłumaczenie mojego imienia

i miało tak pozostać, ale że to dość popularny nick to dodałem:

.s - czyli pierwsza litera mojego nazwiska :oops:

Nick ten mam na prawie wszystkich forach gdzie jestem zarejestrowany.