fly.high Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 witam. Meganka Hatchback II ph I 2004 rok. Ostatnio chciałem podholować brata, otwieram zaślepkę w tylnym zderzaku i jakie było moje zaskoczenie gdy zobaczyłem że nie mam gdzie wkręcić "oczka" do holowania. przez zaślepkę widać tylko kawał belki poprzecznej samochodu. oglądałem to od spodu i nie widać żebym miał gdzieś otwór do wkręcenie holu. widzieliście kiedyś coś takiego? może auto przed kupnem miało dzwona i wymienili tył na jakiś inny? możliwe? dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Wygląda na to, że możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Ale co? są Meganki które nie mają możliwości holowania auta z tyłu? to zależne od wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 są Meganki które nie mają możliwości holowania auta z tyłuna pewno nie.Coś było grzebane w Twoim autku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolekz Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 To samo miałem w volvo s60. okazało się, że przez to że w samochodzie został zamontowany hak holowniczy został zakryty otwór do wkręcania oczka. może to jest przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 niet, nie mam haka chyba mialem wymienianą tylną belkę i nie była przewiercona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dranas Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Z tego co ja pamiętam, a widziałem sporo wersji, to oczko wkręca się tylko od przodu samochodu. Z tyłu powinno być stałe oczko. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Z tyłu powinno być stałe oczko. Już w Scenicu I phII było wkręcane z tyłu, nie wiem jak wcześniejsza wersja Scenica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dranas Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Ups... :-? mój błąd. Zawsze zaczepialiśmy o haka. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi