fred Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Zewnętrzną, coś w typie takich tanich z allegro tylko w normalnym sklepie (markecie) czyli z potencjalnie pewniejszą gwarancją. Dałem 39,90 :) Edytowane 30 Stycznia 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Bo d... to też trzeba umieć grzać i robić to na odpalonym silniku :) Niestety nie mam możliwości grzania tyłka gdy silnik nie włączony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Panowie, czy Wam się aby temat nie pomylił :) za chwilę posypią się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Kupiony nowy akumulator. Tak na marginesie - 3 dni temu pękło 120k przebiegu. Edytowane 31 Stycznia 2012 przez bartos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zatankowany do pełna LPG na Shellu z 15gr rabatem na litrze plus 10l. Pb też z rabacikiem :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Wczoraj kupiłem nowy akumulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Też wczoraj, wymieniłem płyn w chłodnicy, niech szlag trafi te objemki na węże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 w zeszłą sobotę Megi otrzymała 2 nowe buciki na tył oraz wyważone zostały kapcie z przodu i w końcu nie telepie kierownicą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dzisiaj przejechałem 35 km w trasie i chlał 3 litry paliwa na takim odcinku średnia to 80 km/h. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Zalany Psik-Psik autolandu (27zł/4l :) ), niestety płyn do szyb z biedronki w tym roku to jakaś porażka. W zeszłym roku wytrzymywał jeszcze większe mrozy, a tegoroczny w gluta się zamienia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1507 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Też zamarzł mi płyn z biedronki zalałem pod korek z orlenu i naszczeńście odpuścił. Wczoraj wymieniony został rozrząd jedna z rolek huczała to na plus ale mechanik się przejechał i stwierdził że przednie łożysko do wymiany to na minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Pogłaskałem szczeniaka za to, ze odpala przy -23 stopniach mrozu i przez cały tydzień woził moje szanowne 4 litery do roboty :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Sceniol starszy otrzymał nowy wkład filtra paliwa. (FILTRON PM 858/2, w IC ze zniżką dla forum tylko 19zł, nominalna cena 28zł) Wczoraj, jeszcze na długo przed "skoroświtem" odpalił i pochodził tylko na wolnych obrotach, przy potrzebie większej mocy umarł na suchoty. Operacja wymiany i odpowietrzenia, 20 minut przy -14 jakie panuje na zewnątrz. Teraz jeszcze wymiana kilku spinek od uszczelki przy karoserii, nad tylnymi lewymi drzwiami. Ech te mrozy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Wymieniłem ramię wycieraczki na nowe, które przybyło do mnie prosto z Francji. Na szczęście w domu dwa garaże, więc można było to zrobić w nominalnej temperaturze i bez śniegu :) Wysłano z GT-I9100 poprzez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Srodek wyczyszczony i odkurzony. Aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi