Antracyt Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Zatankowany do pełna Zimowy BP Ultimate Diesel po 5,99 zł/litr (kolejny raz - a u sąsiadów już po 6.17...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterf Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Naprawiony czujnik poziomu oleju,wymienione przepalone żaróweczki na tablicy, wymieniony wąż od termostatu do nagrzewnicy i odpowietrzony układ w końcu ciepełko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Zatankowałem paliwo do pełna i jeździłem dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 LPG do pełna i spacerek 70 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 gojgien, IC to rozumiem, że chyba Inter Cars ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Zyga- dokładnie, temat o zniżkach dla użytkowników z potrzebnymi danymi, w dziale o tej samej nazwie. (dostęp dla "użytkownik" i :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes23 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Może nie koniecznie ja to zrobiłem dla swojego autka, ale jakiś pajac na parkingu :) http://img846.imageshack.us/img846/8114/20120204144124.jpg Połamany zderzak + niedziałający spryskiwacz reflektora, i ciekawe co jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 PB do pełna i odstawiłem na przegląd pozakupowy. Do wymiany będzie rozrząd, łożyska piasty przód (i chyba któreś z tyłu), oleje, filtry, świece - zobaczymy co jeszcze wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Wymieniony dolny wąż od nagrzewnicy który wczoraj pękł... Dobrze że niecałe 2km przed domem... Łeb który wymyślił te samo zaciskające się opaski nie sobie założy na małego... Edytowane 7 Lutego 2012 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Naprawiona opona, która dziwnym trafem została przecięta na boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Coś dzisiaj były problemy z odpaleniem porannym, więc zalałem świeżego paliwka i zobaczymy jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasleon Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 zatankowałem full, dawno tego nie zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wymienione żarówki w światłach mijania, a przy okazji wymieniona wtyczka podłączana do żarówki bo stara się rozsypała (pół godziny dłubania przy -10 stopniach potrafi nieźle wkurzyć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wczoraj usunąłem usterkę i zalałem świeży płyn chłodniczy i odpowietrzyłem Dziś go zatankowałem i przejechałem się nim ale ogrzewania i tak nie ma :) (pewnie nagrzewnica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 odśnieżyłem go :) dolałem płynu do spryskiwaczy... achhh ta sól... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi