Krzychu Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Wymieniłem wycieraczki, założyłem nowy filtr przeciwpyłkowy i zakupiłem dywaniki (stare juź się przecierają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werderaner Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Prawy próg i nadkole-usunięta rdza u lakiernika/blacharza. Dziś przegląd i ubezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Wywoskowana, wysprzątana. Pozostało mi tylko diodę w przełączniku szyb wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 z przymusu założyłem zimówki, zakupiona na alle opona letnia okazała się uszkodzona dolałem zimowego płynu do sprysków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FFooXX5 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 a mnie czeka wymiana szyby czołowej i lusterka wewnętrznego ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Wyczysciłem regulator cisnienia paliwa w moim nowym nabytku Coupe IDE i tym sposobem zaoszczędziłem tałzena :D Edytowane 23 Września 2012 przez Wydma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Wczoraj wymieniłem akumulator. Z musu, gdyż odmówił współpracy - w ciągu miesiąca drugi raz padł prawie do zera. W zeszłą zimę też raz. Mimo, że dostawałem od niego sygnały, że już czas (kręcił z wyraźnym wysiłkiem i te rozładowanie ostatnie) - olałem je (później.. później...) i wczoraj (w niedzielę) szybkie poszukiwania akumulatora. Objechałem wszystkie okoliczne sklepy jak Makro/Norauto/Real/Obi/Praktiker - i wybór praktycznie żaden. W każdym były tylko Centra Plus i/lub Futura oraz jakieś tanie starego typu w cenie do 100pln. W norauto były jeszcze VARTY, ale... chyba już tam stały 2 lata. Nie wiem jak można takie coś na półkę wystawić. Niby bezobsługowe, a ich obudowy całe obrzygane jakimś wyciekiem. Ostatecznie - bo czas naglił i nie było wybrou - kupiłem akumulator pod marką NORAUTO. Zaleta: cena, rozmiary (takie same jak tego fabrycznego), świeżość - data produkcji 06/2012 Tylko ile on wytrzyma? Karta gwarancyjna jest wydana przez VARTA - ale dla norauto mogą produkować jakiś badziew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Nie wiem jak można takie coś na półkę wystawić. Widać można heheh. Kilka dni temu miałem podobny przypadek. Akumulator padł. Odpaliłem z drugiego auta i załadowałem. Może to wynik tego, że mało jeździ w ostatnim czasie. Max 8 kilometrów i postój przez pół dnia po czym powrót. Tak czy inaczej trzeba się rozglądać za jakimś akumulatorem bo idzie zima a kto wie jak to z nim będzie. P.S. Dawno mnie nie było na forum. Było mało czasu na neta. Ile tego czytania starych postów ahhahahah. Edytowane 24 Września 2012 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wczoraj w sceniolu starszym rozciekła się pompa wody, więc dziś otrzymał nową, do tego nowy płyn chłodniczy, nowy pasek wielorowkowy GATES 6PK1640. Z robocizną 260 zł. Zakupiony i oczekiwany nowy aku 74Ah, poprzedni za kilka dni będzie miał 6 lat jak służy. Czas na wymianę, zaczyna fochy stawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Umyta i nawoskowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FFooXX5 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 wymienione łożyska i jakaś łapa od silnika hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Uzupełniony płyn do spryskiwaczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zrobione porządki w domku od CCejki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wymiana EGR, oleju, filtrów: powietrza, oleju, paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wymieniony przpływomierz powietrza, filtr powietrza i naprawiony rozrusznik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi