gojgien Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Wczoraj sceniol starszy otrzymał nowy akumulator VOLTMASTER 74Ah/680A CENTRA/EXIDE Dziś sceniol drugi zalany nowym olejem, ELF EXCELLIUM LDX 5W40 i wymieniony filtr oleju, Filtron OP643/3. Olej i filtr z allegro. Olej 82zł/5 litrów (weszło 4,4l) Filtr 16,40zł Przesyłka 20zł Wymiana 10zł ----------------------- łącznie 128,40 (koszt w ASO 280zł, na produktach MOTRIO) Edytowane 2 Października 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Włożone nowe sworznie wachaczy febi (45zł/szt.) i świeczki Denso K20TT (55zł komplet)- ładnie chodzi sliniczek na tych świecach. Edytowane 3 Października 2012 przez Maks79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 wymienione radio fabryczne na Kenwooda KDC-W312 który pozostał mi jeszcze po starym aucie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A ja ostatnio zmieniłem przegub półosi, łącznik stabilizatora, końcówkę drążka, olej w skrzyni biegów ( ELF NFJ 75W80)i podświetlenie wyświetlacza radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Megan 1 dostał wyświetlacz (zegarek + temperatura). Megan 2 elektryczne lusterka, ramiona wycieraczek zostały wypiaskowane i pomalowane na kataforezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 czarna zalana do pełna ON Verva po 5,71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_89 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Zatankowane za 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 cały środek wyczyszczony, umyte szybki od wewnątrz, odkurzona, wymienione dywaniki na te z wysokimi korytkami, wszystkie plastiki umyte i zabezpieczone meguiar's supreme shine protectant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Dziś wymieniłem pasek wieloklinowy izakonserwowałem spód.Była piękna pogoda,jak w lecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 czarnula została zaprowadzona ma myjnię, gdzie doprowadzili ją do porządku, z zewnątrz jak i wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wymieniłem filtr paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 U mnie jak zawsze w sobotę pucowanko 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Montaż jajcuf w tylną półkę nawet się bass smaczny pojawił :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasleon Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 zamontowane światła dzienne oraz głosniki tył,radości co niemiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theeye7777 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Przegoniłem na trasie piotrków-władysławowo-piotrków. Wyciągnęła 195km/h z 4 osobami na pokładzie i zawalonym bagażnikiem. Może dała by więcej radę ale nie chciałem przesadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi