Cruel Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zakupione nowe przednie wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Weekend należał do Scenica i auta żony. W końcu pozbyliśmy się warstwy zimowej brudu (również spod podwozia). Generalne mycie z zewnątrz, odkurzanie, czyszczenie plastików, sprzątanie bagażnika, mycie okien, wymiana płynu do spryskiwaczy na letni (na szczęście zimowy był na wyczerpaniu) no i wymiana kół z oponami na letnie. Zimówki, umyte i zabezpieczone środkiem do opon powędrowały na strych. Scenic dostał również w promocji nowe welurowe dywaniki, a gumowe (oczywiście umyte) powędrowały tam gdzie zimówki :P Rąk nie czuję... Pleców również... Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez norbert_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zimówki, umyte i zabezpieczone środkiem do opon powędrowały na strych Stosujesz jakiś konkretny środek? Co do mnie to wczoraj wymiana sworzni i końcówek drążków a jutro planuje zrobić porzadek z oponami bo zapowiada się ciepło chociaż jakie tam ciepło skoro dziś miało być naście a było tak sobie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Zatankowany pod korek. A i nagrałem video przed tankowaniem i jest na Moje auto. Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Z racji przyzwoitej pogody zniwelowałem jedyne ognisko korozji na aucie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wymieniłem łozysko LP , wyczyściłem EGR ustawiłem zbieżność, a i umyłem szyby po tym jak przez przypadek wyczyściłem je scierką używaną do czyszczenia plastików:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Kupione CB radio i antena magnetyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zatankowane do pełna czeka na kolejna trasę. CB radyjko wsadzone tylko jutro jeszcze muszę dostroić 2 antenki. Tutaj moje wozidełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 zielona zatankowana, wymieniony olej z filtrem, założona światełka do jazdy dziennej, aaa no i umyta, nawoskowana i wysprzątana w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 zmienione koła na letnie, umyta, przeglądnięta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zakupione dwie nowe oponki na przód ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Szkoda gadać, miało być naście minut a wyszło kilka godzin zabawy. Wymieniona poducha przy akumulatorze oraz ósemka, dolany olej do skrzyni. Jak zwykle ciut pomoczył wybierak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniubak Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wymieniłem dwa mikrostyki w klamkach i wreszcie mogę normalnie zamykać auto od strony kierowcy. Skończyłem o 23:45 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wymieniona uszczelka lewych tylnych drzwi.Zalany płyn do spryskiwaczy letni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Wymienione tuleje w tylniej belce, wymieniony przy okazji sworzeń w przednim wahaczu oraz poduszka pod silnikiem. Do tego udało mi się wcisnąć z biegu na wymianę opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi