gojgien Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Sceniol drugi wymyty i wypolerowany, to tak przed przyszłotygodniowymi deszczami. Jak ma moknąć to czysty.. Było to 1 mycie po wcześniejszym zastosowaniu silikonu w spreyu na plastiki zewnętrzne, więcej w tym temacie: http://megane.com.pl/topic/17780-czego-uzywacie-do-pielegnowania-swoich-renault/page__view__findpost__p__362758 Edytowane 12 Września 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zamontowane światła do jazdy dziennej w końcu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Wymieniony termostat i wyczyszczone tylne zaciski hamulcowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 wymieniłem sprężyny gazowe tylnej klapy :( już się trzyma jak należy. Zatankowałem megi do pełna i odkurzyłem w środku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Przetoczone tarcze i nowe klocki z przodu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Zabrałem Megi na wakacje nad Balaton dzisiaj jedziemy na wycieczkę dookoła Balatonu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Zatankowana do pełna i w/g kompa 6 litry srednio a mi wyszło 5,7 litra srednio w mieście z kilmą. Regulamin pkt. Aston76 5.6 - pl-literki Edytowane 1 Września 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Kupione i wymienione łożyska mcphersona. I nastała cisza podczas kręcenia kierownicą. Do zrobienia zostaje mocowanie osłony, bo ukręciły się mechanikowi śruby M6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Z wizytą na myjni(z woskowaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 wymienione wycieraczki.. i silniczek wycieraczek .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) Wymienione kierunki boczne na chrom i Megane wygląda prawie jak Mercedes :) Edytowane 4 Września 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Do megane zamówione nowe dywaniki z wysokim rantem, plastiki wyczyszczone i przejechane megsem, na koniec odkurzanie. Edytowane 5 Września 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcst Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Zrobiona naklejka forumowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Grandziol dostał nowy akumulator i został umyty by jutro się ładnie prezentować pod terminalem na lotnisku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Megan2 przeszedł przy 198tyś km wymianę uszczelki pod głowicą zakres prac: demontaż głowicy, szlif głowicy (trzeba było 3 razy zabielać powierzchnie), dotarcie gniazd zaworów. uszczelki: głowicy, kolektora ssącego i wydechowego, zaworów, uszczelniacze wałka i wału. części: nowe kute zawory ssące i wydechowe, przewód łączący termostat z chłodnicą, zbiorniczek wyrównawczy, śruby mocujące głowice (w aso 700zł zestaw ja załatwiłem za 55 zł od Febi), oczywiście świeży olej z filtrem i płyn chłodzący, nowy rozrząd pasek Gates napinacz INA pompa wody przeleciała niecałe 20 tyś wiec nie wymienialiśmy jej. Efekt: silnik mruczy jakby dopiero z fabryki wyszedł : :) Edytowane 5 Września 2013 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi