Jamik Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Nowe wycieraczki na przód. Choinka zapachowa o nucie mango:) I jeszcze odwiedziłem myjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Pokryte PLASTILAKIEM listwy przedniego zderzaka oraz emblematy. Wybrany kolor-czarny mat, efekt wychodzi ciekawy, zdjęcia w opisie mojego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Lista z dnia dzisiejszego: - uzupełnienie czynnika chłodzącego (klima chłodzi elegancko teraz) - wymiana wieszaka tłumika tylnego - wymiana filtra kabinowego - wymiana filtra powietrza - mycie auta - woskowanie - sprzątanie wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Zatankowana do pełna Vervą za uwaga - 5,35 za litr. Tak to ja mogę tankować. Dodatkowo po przyjeździe z trasy 500km, w garażu spostrzegłem, że nie świeci mi lewe mijania. Więc pierwszy raz wymieniałem żarówki w megance. Trochę to utrudnione załączonym "kluczem", ale dało się radę, mimo sporych łapek. Zmieniłem od razu także prawe. Dałem teraz Osramy ultra life. Zobaczymy na ile stykną. PS. Swoją drogą nie powinno sygnalizować jakoś, że przepaliła się żarówka? Edytowane 25 Lipca 2014 przez Cruel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) jak na m III to wypadałoby, mi swieci komunikatami Edytowane 26 Lipca 2014 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Temat już był poruszany kilka razy. Sam nawet zadawałem pytanie. W Megane 3 nie ma sygnalizacji przepalonych żarówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) Megi umyta,odkurzona i zalana do pełna jutro kierunek EnergyLandia:);) Edytowane 26 Lipca 2014 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Umyta wnętrze, odkurzanie i zrobienie zaprawki lakiernicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Odkurzone w środku ładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroliq Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Odmalowane na czarny mat ramiona wycieraczek i hak (wcześniej oczywiście dokładnie oczyszczone z rudej), wycięte coś co miało być katalizatorem (okazało się, że była to rura w obudowie katalizatora). :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanek Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wysprzątane wnętrze. Wypucowna tapicerka i deska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Walka z "basenem" wewnątrz auta. Przyczyna - zatkany odpływ w podszybiu po stronie pasażera i zatkany odpływ z klimatyzacji. Obecnie auto wysycha. Generalnie masakra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 zrobiona trasa Sułkowice-Tychy, dzień godzina 12 z ociągaczami ciągnacymi się za ciężarówkami, średnie 6,7L noc godzina 1 5,5L czyli jednak wygodniej i taniej się jeździ nocą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek81 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Medzia wymyta i wypastowana na błysk !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Megi ubezpieczona OC+AC+NNW na kolejny rok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi