Krzychu Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zamówiłem dzisiaj nowe świece żarowe dla mojej Meganki. Zdecydowałem się wesprzeć rodzimą firmę i zamówiłem świece ISKRA Ceramic, dam znać za jakiś czas jak się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Łosiek podłączony pod komputer, zatankowany LPG pod korek, zakupione nowe oponki na lato, zamówiony zestaw do pomalowania felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Laga odpalona a Megi przegoniona ;) Edytowane 26 Stycznia 2015 przez msek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zatankowana za 4,09zł/l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pod korek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Megi odebrana od mechanika po wymianie koła pasowego alternatora i paska oraz zostało zaślepione EGR, zupełnie inny samochód, jakby doszło kilka KM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zielona dostała nową maglownice (stara padła po 300 tys.km.), wymienione wszystkie filtry, olej, świece i łożyska amortyzatorów, ustawione zbieżność. Koszt 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Nie dzisiaj a tydzień temu. Wymieniona śruba w poduszce górnej silnika (ścięło ją :blink: ), założona nowa przekładnia kierownicza-turecki zamiennik wytrzymał ok. 45000 km. i poległ. Cześć jego pamięci.... Teraz znowu mam założony oryginał. Aaaaa, dzisiaj przykręcony hak bo w poniedziałek mam trochę kursów z przyczepą a dzisiaj w ramach kontroli przykręcenia zaciągnąłem znajomego Clio I Baccara do serwisu (chyba mu pompa paliwa poległa). Edytowane 30 Stycznia 2015 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Czerwony zaprowadzony na myjnię, tam go umyli, nawoskowali, odkurzyli. Teraz widać kolor :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zatankowana pod korek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Czarna zalana pod korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Megi zalana 3/4 baku i porządnie przegoniona na autostradzie na Bielany Wrocławskie i z powrotem, było w miarę pusto, więc momentami dałem wycisk do 180km/h, szybciej się bałem hehe ;) I to już w Opolu pod centrum handlowym Megi została dawcą prądu dla maluszka, młoda dziewczyna się przestraszyła, ale udzieliłem jej szybkiej pomocy i z uśmiechem na twarzy pojechała dalej ;) Edytowane 2 Lutego 2015 przez damian_opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dzisiaj były działania mające na celu poprawę łączności w pojeździe. Została wymieniona antena radiowa oraz antena CB. fabryczna radiowa powędrowała do lamusa , Sirio ML145 podobnie a na dachu zagościła antena Sirio Twin Car ze zmienionym batem anteny CB na Sirio Omega 27. Działa jak złoto, duża poprawa w jakości odbioru radiowego (CB w pełni sprawdzę za miesiąc jadąc na narty). Został także zainstalowany zestaw głośnomówiący Nokia CK-300. A wczoraj wymienione żarówki W5W oświetlenia tablicy rejestracyjnej oraz oświetlenia wnętrza na zamienniki LED. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dzisiaj Grandziol został wyposażony w nowiutkie urządzenie GPS firmy TomTom. Poprzednio Mioo przekazałem młodemu w spadku. W poniedziałek zostanie przetestowane w drodze na szkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Megi została umyta, odkurzona+ przetarte plastyki waniliowym preparatem, dolany płyn hamulcowy. Dodatkowo na wyjazd zamontowałem bagażnik z koszem dachowym i uchwytem do nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi