Antracyt Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Wymieniony olej i filtry. Kierownica obszyta i wymieniona. Tempomat Etap I Edytowane 8 Września 2016 przez Antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Dzisiaj dałem swojemu autku odpocząć: wsiadłem na rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz263c Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Wymieniłem żarówkę... dałem radę przez zaślepkę w nadkolu, ale muszę przyznać, że gdybym nie włożył do środka telefonu i nie zrobił zdjęcia gniazda żarówki to w życiu bym chyba tego nie zrobił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel84 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Wyczyściłem soczewki i wymieniłem ogranicznik drzwi kierowcy. Na szczęście odbłyśnik jest ok więc obyło się bez dużej ingerencji w lampy. Różnica w oświetleniu- ogromna. Zadowolenie i spełnienie w amatorskiej mechanice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Może nie dziś, ale w piątek :lol: Woziłem Państwa młodych B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wymienione rączki, które "chciały zmienić skórę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Dodatkowe oświetlenie ostrzegające założone. Zdjęcia kiepskie bo telefonem po ciemku i trzęsącymi się łapami po 25 km. na rowerze w temperaturze 3 st. C na start ;) Taśma LED 3528 w kolorze czerwonym, w dzień efekt średni, ale w nocy widać dobrze. Dziwi mnie że nawet odblasków fabrycznie nie instalują na drzwiach. Edytowane 7 Października 2016 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Wymiana kolumn McPersona w moim Szczeniaczku. Teraz już wiem dlaczego Amerykanie nie wymieniają samych amortyzatorów . Amortyzatory - Monroe E4751 Sprężyny - Monroe SP2896 Osłony - Monroe PK162 Łożyska - SNR 255.08 Poduszki - Meyle 16-146410011 ...i satysfakcja z samodzielnej przekładki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamza.rafal Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wymiana pompki do spryskiwaczy Wymiana żarówki W5W (tylna tablica rejestracyjna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Przeorganizowanie garażu do stanu zimowego: rowery na wieszaki (żony i dzieciaków pod pokrowiec bo oni poniżej 10 st. C nie jeżdżą), mój na oddzielny wieszak do szybkiego zdejmowania. Kilka gratów wyrzuconych, kilka potrzebnych ale nie niezbędnych wyniesione na strych. Samochody posmarowane smalcem żeby się zmieściły, w końcu inauguracja parkowania GSIII i SII w jednym garażu. Oj czuć większą szerokość GSIII niż GSII. A wydawało mi się gdy 6 lat temu wpychałem dwie sztuki SII że to maksimum możliwości pomieszczenia... Edytowane 18 Października 2016 przez pizza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Wymienione filtry , olej , założone koła zimowe i niestety wymieniona szyba czołowa :( po ostrzelaniu kamyczkami spod kół wyprzedzającego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wymieniony olej w silniku oraz filtry w tamtym tygodniu. Na środę auto zapisane na wymianę kół na zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinzursusa Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Założyłem nowiuśką turbinie, świeży olej z filterkiem, nowe wycieraczki a ona co w zamian? STEERING LOCKED :( Edytowane 27 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Sceniol drugi, od pewnego czasu zwany również "TB keszoSCENICus"-em i pod tą nazwą zarejestrowany z unikalnym kodem TB81J64 ( https://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=7024327 ) został zaprowadzony na obowiązkowy przegląd w SKP. Tak z marszu, bez przygotowań, a nawet mycia (i tak padało) Przegląd zaliczony bez zastrzeżeń i wykorzystane ostatnie miejsce na pieczątkę w DR. Edytowane 25 Października 2016 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Założone zimowe kapcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi