stanleus Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 odkurzenie wnętrza i wypucowanie deski rozdzielczej:) do tego celu polecam chusteczki nawilżone:D efekt extra:) i ogarnąłem burdel po podłączeniu gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Megi wypucowana od wewnątrz jak i na zewnątrz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Szczeniak wyplakowany na waniliowo i wypolerowany Wkrętarką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 W końcu doczekałem się generalnego czyszczenia środka auta. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Wymieniony olej i filtry. Uruchomiona klimatyzacja.(prawdopodobnie kolejny raz sprężarka do wymiany;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Kupiony lakier i teraz trzeba będzie się zabrać za zrobienie paru rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 W sceniolu drugim rozbebeszyłem prawe przednie drzwi w celu poprawy mocowania listwy zewnętrznej, oraz sprawdzenia co się dzieje z napędem szyby. Ciężko silniczkowi i przekładni było ruszyć ją od dołu w górę. (przez 10- 15 cm głośniej pracował) Okazało się, że ktoś już tam grzebał i dolna śruba tapicerki nie była wkręcona jak powinna, a powinna w dolne mocowanie prowadnicy spinki. Przeglądnięto, wyczyszczono z kurzu, przesmarowano poskładano, wszystko działa jak należy. Czas na browarek z tego tytułu. :) Z powodu źle powieszonego zaczepu oznaczonego prawą strzałką, żółty zatrzask nie był na swoim miejscu, a to plastikowe wytłumienie jest także tylną, dolna prowadnicą szyby. No i wspomniana, źle wkręcona śruba, będąca dolnym mocowaniem napędu, tak ją ktoś wkręcił, że prowadnica była przesunięta do przodu co lekko blokowało szybę w dolnym położeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dolałem płynu do układu chłodzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Umyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Megan 2 dostał nową uszczelkę pod pokrywę zaworów. Zamówiony rozrząd, świece, przewody wysokiego napięcia, parownik i osuszacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Hm...cos mi pukało pod siedzeniem. Patrze a tu boczny plastik od siedzenia pasażera(ten z prawej strony, obok ręcznego) rusza się. No to śrubokręt i podociągałem śrubę oraz inne które są w aucie. Kurde, same dziury na naszych drugach a jak nie dziury to góry i doliny i mamy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLLy06 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 wymyty dokładnie... jak nowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) Przegoniłem megane po trasie 1100km ... co kosztowało mnie niecałe 250zł ;) lpg rządzi :) Edytowane 29 Maja 2012 przez Maks79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 GT zatankowane do pełna za 300 zł, jodła wymienione łożysko prawy tył + olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Napełniłem płyn do szyby. I wycieraczka przednia odmówiła po najechaniu na g..a od gołębi na szybie :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi