andrzej27r Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) zafundowałem scenicowi serwis klimatyzacji-90 zł,sprawdzenie szczelności 40 zł ,napełnienie czynnika, UV i oleju 70 zł,od dziś wieje w końcu chłodem .Czynnika było tylko 45 g :) ,dobite zostało 566 g,10 ml oleju i 5ml UV Edytowane 24 Czerwca 2013 przez andrzej27r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robeko Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 A moja Renatka ma już koło zapasowe... dodałem windę od "Espeysa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zawieziona do serwisu na wzmocnienie spojlera tylnej klapy. Zobaczymy jak bedzie sie zachowywac spojler po klejeniu bo ostatnio 320 km po autostradzie z predkoscia max 125 km/h troche meczylo spojler i mnie. Ale za to spalania 4,8 litra na 100 km :) Nie ma to jak jazda po 50-150 km non stop na tempomacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) dostal zatankowany pod korek i wlasnie czekam az nabija klime i zlokalizowac wyciek czynnika. i no ogladam motocykle. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 25 Czerwca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zauważyłem przepaloną lewą żarówę od mijania w moim sceniolu drugim. Wymieniona od góry, w kilka minut na parkingu przy drodze. Kolejna marketowa za 3zł z groszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zafundowałem mycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impio Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) mi pogoda funduje codzienne wielogodzinne prysznice meganki ;) zamówiłem APC nielsena, meganke czeka cardetailing ;) edit po czasie: wnętrze przeleciałem nielsenen, komentarz jaki usłyszałem to: czyste jak z salonu ;) jeszcze pranie tapicerki, ale to też najchętniej samemu ;) Edytowane 2 Lipca 2013 przez impio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Kupiłem impregnat do skór i tekstyliów(czarny), aby odświeżyć kierownicę. Kierownica jest skórzana więc powinno podejść.Prysnąłem i ładnie pokrywa. W sklepie był jeszcze olej do skór, ale zrezygnowałem z tej opcji. Edytowane 26 Czerwca 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Naprawiona klimatyzacja, komputer wtrysku blokował klimatyzację i nie wiadomo czemu, bo clip nie pokazał jaki powód blokowania klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martta Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Tankowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fx200 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Wymiana dywaników + mycie i polerowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu60 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) 1. Sceniol umyty z much po trasie. 2. Dolany płyn na muchy do zbiorniczka płynu do spryskiwaczy. Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Grzechu60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 zielona zaliczyła myjnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas87osw Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Założyłem głośniki JVC w tylnej półce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Naprawiony włącznik oświetlenia po otwarciu schowka w podłodze. Edytowane 29 Czerwca 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi