Krzychu Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witam wszystkich! Zgodnie z wcześniejszą dyskusją rusza projekt strony informacyjnej dotyczącej Renault Megane i Scenic. Na stronie mają być zebrane najważniejsze informacje o modelach, wersjach, silnikach i wyposażeniu. Tak aby osoby zainteresowane w/w modelami mogły w szybki sposób uzyskać informację o mocy, średnim spalaniu, gabarytach itp. Stąd prośba do Was, użytkowników. Otóż poszukujemy osób, które pomogą w zebraniu informacji o: Megane I,II i III oraz Scenic I i II i ich zredagowaniu. Pomoc w przygotowaniu szaty graficznej będzie również mile widziana. W temacie proszę WYŁĄCZNIE o deklaracje osób chętnych pomóc przy wspomnianym wyżej projekcie. Wszelkie inne wpisy zostaną usunięte. Jak tylko zbierzemy chętnych ruszamy z projektem - uzgadniamy jak to ma wyglądać, tak żeby każdy miał jasność co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Mogę się zająć Megane I ph 1 htb z silnikiem 1,9D 64KM i sceniciem I ph1 1,9Dti oczywiście osobno chyba opisujemy silniki i osobno budy auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 To ja biorę MII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 tu opisałem silnik 1,9D Myslę że taki opis można odnieść do pozostałych motorków. W nocy zrobię opis budy na przykładzie meg I ph 1 htb na którym można się będzie wzorować. jak coś byście dodali jeszcze do opisu silnika to podajcie mi na PW dodano opis nadwozia ale jest nie skończony, brak opisów spalania do aut z automatyczną skrzynią biegów i silnika F7R opis_1_9D.rar opis_htb.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 ja mogę coś o coupe napisać - czym się różni od htb itp. jakieś typowe rzeczy dla coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Może to będzie pomocne http://motoryzacja.interia.pl/samochody/pr...ozy,1155469,320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 jak będzie miejsce na wirusa w dci to mogę kilka słów od siebie skrobnąć, podrzucić wykres z hamowni (zresztą jest już na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Jestem w stanie oprogramować bazę danych w MySQL, MS SQL oraz Oracle na potrzeby strony internetowej, także jeśli chodzi o bazę danych to "count me in Scotty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 jak dacie mi jakiś wzór to moge opracowac odnośnie Scenica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 bronius, o coupe chyba wszystko zostało już napisane na: http://meganecoupe.pl/index.php?option=com...7&Itemid=34 Jest tam kompletna informacja odnośnie silników itd. Mogę ogarnąć 1.4e HB i Cabrio. (ale co? wagę? wymiary? Chyba nic więcej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 no własnie,przydałby się wzór na podstawie jakiego robić opisy,bo tak to każdy zrobi po swojemu i nijak to będzie wyglądać. paramtery mogły by być na wzorze lepper-a oparte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gomez.pl Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 z mojej strony moge zaproponowac hosting na stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Ja jak coś pomogę od strony graficznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 gomez.pl z hostingiem nie ma problemu ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 ja mogę spróbować ogarnąć temat tuningu optycznego ;-) (na razie najwięcej informacji o MIPhII, ale z czasem mogę opanować inne wersje), no i oprawa graficzna :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi