mister Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam, gdzie znajduje się klakson w Megan II, szukałm pod zderzakiem i znaleść nie mogę, a po prostu mi nie działa i nie mogę tego zrobić. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Może to bezpiecznik lub przy kierownicy coś nie styka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 stawiałbym bardziej na przerwany przewód, albo przy kierunkowskazach albo gdzieś pod maską. u mojej matki tak było, że syrena alarmowa przestała działać, powód: panowie w ASO podczas zmiany rozrządu ucięli kabelek bo im przeszkadzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Klakson (trąbka) znajduje się pod zderzakiem w okolicy narożnika wewnętrznego lewego reflektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 domin_g, dzięki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eseli Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A z jakiego innego samochodu można zastąpić ten orginalny w renówce bo jest słabo słyszalny :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Laguny mają głośny. Może w środku słabo go słyszysz a na zewnątrz OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eseli Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 na zewnątrz jest słaby - bardzo. Albo przyzwyczaiłem się do głośnego z Sejaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nie wiem jak w MII ale w MI jest wystarczajaco glosny. Natomiast jak to okresli moj kolega, to jego dzwiek jest taki... "pedalski" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Easy, chyba mam nie oryginalny, bo mój jest cichy. I nie zaliczam go do "pedelast..." Po prostu jest ch...jowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRUS111 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mialem ten problem. Klakson zabrudzil sie piaskiem, pokryl sie nalotem i zaczal rdzewiec. Ja wymienilem na nowy i wszystko wrocilo do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi