marxk Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 witam szukam przetłumaczenia komunikatów wyświetlanych na tablicy rozdzielczej w scenicu II 2004 z języka angielskiego na język polski pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemko Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam poszukuje instrukcji do Meganki 1.4 16v z99r.Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego1986 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Pilnie poszukuję wszelkich schematów elektryki do Megane Coupe 1.6 8V z 97r. Jak ktoś ma to bardzo bym prosił o podesłanie będę wdzięczny... Fajnie byłoby gdyby znalazły się schematy bezpieczników i przekaźników...:)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack55 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Poszukuję polskiej instrukcji do Scenica 1,9 DCI, 2001r. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tutaj patrzyłeś? : http://members.chello.pl/rbanas/renault/manuale.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack55 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Lukas.s, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrwilas Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jest ktoś w posiadaniu manuali i instrukcji, do megane II CC, przeglądałem ftp i nie znalazłem nic na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dla poszukujących instrukcji obsługi, nie tylko do renufki :-P http://diplodocs.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mam prośbę do posiadaczy różnych navi w swoich Megankach i Scenicach. Kompletuję cały zbiór instrukcji i manuali, w tym też MR do MIII (niestety mam na razie tylko EN) i chciałem dorzucić zbiór oprogramowań do zestawów u nas montowanych. Tak więc proszę o linki, lub podsyłanie w różny sposób oprogramowań, z opisem co do czego i jaki język. Na przyszłość łatwiej będzie odszukać i ściągnąć. Proszę o PW i email-e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubus92 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Więc witam wszystkich:D Szukam jakiejkolwiek książki dotyczącej Renault Scenica. Rok produkcji 1998. Silnik 1,9 DTI. Nie mogę się połapać w tym forum narazie więc zamieszczam ten post tutaj. Z góry dzięki. EDIT zapomniałem dodać ze jest to diesel. Więc mam jeszcze większy problem ze znalezieniem czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 AKTUALIZACJA: Do pobrania TUTAJ gotowy jest nowy (prawie najnowszy) dialogys. Od jutra dostępny będzie też mirror. Niedługo nowa stronka z manualami oraz MR do MIII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahles Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Witam.Poszukuje pilnie instrukcji (dokladnej) do Renault Megane Classic1999r 1.4 16V RT Prosze namiary pozostawic mi na pw lub gg z gory bardzo dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 rahles, Znajdziesz namiary w tym temacie - książka "Sam naprawiam" wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zires Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 witam jestem nowym uzytkownikiem i mam problem zakupiłem renault scenic RX 4X4 1.9 dci 2001 rok i potrzebowałbym instrukcję obsługi i może jakąś instrukcje napraw pozdrawiam :-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertx01 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam!! Szukam instrukcji obsługi do meganki 1.9 dci ze 120 konnym silnikem z 2003r. Z ftpem mam problemy, może ktoś by do downloadu wrzucił albo na maila bezpośrednio Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi