P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 link masz dwa posty wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 oki dzieki tyle tylko ze nie działają linki do sciągniecia na tej stronce 7. instrukcja WKL meganeI phII 1999-2002 - działa tylko 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiara81 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Witam, Może ktoś mi pomoże. Szukam instrukcji do Scenica II 1.4 16v Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adatru Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Cześć niestety nie udało mi się zalogować na serwer pikura - wypisuje mi komunikat że :"login incorrect" - czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się i zciągnięciem instrukcji czy wy też? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 UWAGA !!! "W związku z zaśmiecaniem serwera pikurowego przez coś lub kogoś z Ukrainy, hasło na ftpie zostało zmienione na "pikur", login i adres pozostały bez zmian." Sprawdzone osobiście - działa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.arc.in Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dobrym pomysłem na ściąganie z Rapidshare jest użycie do tego celu neostrady. Ja wykożystując to że neo za każdym razem ma inny adres IP ściągnąłem dialogyss w 1,5 h. Taka dygresja wystarczy rozłączyć i włączyć neo... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Raczej nie będę sobie kupował neostrady po to tylko, żeby ściągać z RS. Kto ma to niech się tak bawi. Nic nie zastąpi dobrego FTP-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.arc.in Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Raczej nie będę sobie kupował neostrady po to tylko, żeby ściągać z RS. Nie o to mi chodziło... oczywiście że ftp jest lepszy... taki pomysł dla posiadaczy neostrady. A teraz na temat. Potrzebuje schematu podłączeń podciśnienia do turbiny dla silnika FQ 800 z filtrem cząsteczek... Będe wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creative75 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 zmień nazwęhttp://drno-m7.ovh.org/m1_scenic1ph1_01.rar zmiana nazwy nic nie da ponieważ spakowany jest plik od scenic phII i nie scali tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jak byś to zrobił wtedy jak Ci pisałem to byś miał, teraz to nie wiem, choć wygląda, że link na stronie jest poprawiony. Nie chce mi się teraz tego sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam nie mogę wejść na pikura czy mógłby ktoś podać nowy login pozdrawiam Masz podane 6 postów wyżej- lepper_pl [ Dodano: 2008-07-24, 21:50 ] Problem mam cały czas ten sam gdy próbuję otworzyć to wyskakuje komunikat "530 login incorrect" i nie chce się otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Problem mam cały czas ten sam... spróbuj ftp://renault:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Dzięki Przemo - działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokij1 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 witam, Wiem ktoś może jak można znależć instrukcje do navigacji do megane II??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszc2 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Mam pytanie gdzie mogę znaleść schematy elektryczne oczywiscie w wersji elektronicznej do Megane II PH II. Odrazu dodam, że szukałem ale jedyne co znalazłem były do Megane II PH I a różnią się co do PH II. Na ftp też znalazłem do Megane II PH I ale nigdzie nie ma do PH II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi