Santos Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam, jak napisałem w temacie mam pęknietę szkło lampy przedniej.niedługo wybieram się ma przegląd i mogę go nie przejść. czy można dokupić samo szkło? do megane I są dostępne,znalazłem na allegro. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Santos, w megiII chyba sie nie da :-/ próbowałem i niestety lipa.Magicy od lamp też tak twierdzili i nikt nie chciał sie za to zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Tyle, że w MI są szklane, a w MII poliwęglan czy inne ustrojstwo z rodziny tworzyw sztucznych... Nie znajdziesz, chyba że z innej lampy, ale to trzeba przeklejać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Tyle, że w MI są szklane, w mI phII są już poliwęglany. Może spróbuj kupić angielską lampę i przełożyć? Trochę lipa jak źle to złożysz bo będzie parować :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santos Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzięki za sugestie, raczej nie będę kombinował z klejeniem i kupię na allegro uźywaną, do 200zł powinienem się zmieścić. Teraz mam nowy problem, bo mi się dobrała kuna do silnika, auto u mechanika, ciekawe co tym razem będzie do zrobienia :-/ . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi