n1gdy Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) delikatnie podważając małym śrubokrętem oddzielić skórę od plastiku przesuwając od strony przycisku do fotela pasażera. nie zgadzam się z tym iż skóra ta jest przyklejona na klej do tego plastiku który jest złączony z dwóch części z tego względu iż zmieniałem skórę tą u siebie i jest ona dlatego przyklejona gdyż bez kleju nie przylegała by tak do wyprofilowanego plastiku. Edytowane 14 Listopada 2013 przez n1gdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss87 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W wersji Luxe jest przyklejona, trzeba ją całą oderwać jednocześnie rolując w stronę pasażera. Przerąbana sprawa tam się dostać, i jeszcze to zregenerować. U mnie dodatkowo pękło osadzenie sprężyny. wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz9986 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Moja metoda regeneracji mechanizmu/ pękniętego mocowania sprężyny i śruby - pęknięte mocowanie rozwiercić i wkręcić dłuższą śrubę. Hamulce działa, zobaczymy jak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MechanikAmator Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Witam. Przycisk hamulca nie odbija do konca ( tak jak powinien ) zostaje schowany w mniej więcej 1/3 długości. Problemu z opuszczeniem ręcznego nie ma, lecz chciałbym by ten przycisk wyskakiwał do końca. Wersja standardowa, bez skóry, sam plastik, po zdjęciu osłony ręcznego są w koncu jakieś śrubki ? Czy trzeba podważać na zatrzaskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi