Rabcio Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam serdecznie, Mam do was kilka pytań odnośnie podłączenia skrzyni Basowej JBL GTO 1260 BR którą świeżo co zakupiłem Na początek interesuje mnie czy w fabrycznym sprzęcie Cabasse + zmieniarka znajduje się wyjście na taką bestyjke ? z tego co się orientowałem to wzmacniacz z radia jest fabrycznie umieszczony w bagażniku... : Następnie interesuje mnie wzmacniacz i tu potrzebuje fachowej porady ponieważ nie wiem czy kupić wzmacniacz 1-kanałowy żeby moc szła tylko na skrzynkę natomiast głośniki grały z fabrycznego czy raczej się szarpnąć i kupić powiedzmy 5- kanałowy Obecnie posiadam standardowe głośniki i raczej się to nie zmieni do Sierpnia Jaki wzmacniacz jesteście w stanie mi polecić ? Dodam, że nie jestem typem audiofila natomiast nie chcę mieć w aucie wiejskiej dyskoteki. Pozdrawiam Rabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Sugerowałbym Ci na subwoofer monoblock, a na głośniki wzmacniacz 4/2 kanałowy. Monoblock najlepiej o mocy zbliżonej do tej, jaką ma głośnik basowy. Niestety, nie posiadam u siebie fabrycznego nagłośnienia, więc nie jestem w stanie pomóc w sprawie fabrycznego wzmacniacza i wyjścia na zewnętrzny, jednak DrNO z tego co pamiętam wyprowadził z wbudowanego radia wyjścia na wzmacniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Nie jestem na 100% pewien, ale Cabasse ma wyjście na wzmacniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POCKI Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) kolego kup wzmacniacz monoblocka żeby tylko zasilał suba, radio fabryczne ociągnie standardowe głośniki bez problemu a nawet trochę lepsze:) a powiedz mi jaka ma moc ta tuba ? to doradzę jakiś konkretniejszy wzmacniacz.. dla zainteresowanych sprzedam suboofer pioneera model głośnika ts-w306 dvc 2cewkowy 2x4ohm 400/1000vat ze skrzyni mdf 2,6 kontakt Edytowane 24 Stycznia 2017 przez POCKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi