marek_c Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wpisuje dokładnie tak "inspekcja olejowa" jeżeli kliknę Szukaj w Opcje wyszukiwania mam - Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów ( może wyników nie ma ale wątpie bo temat wałkowany wiele razy ) jeżeli kliknę w Przeszukaj Ostanie mam 10002 wyniki i nie są związane z pytaniem, co robię źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 marek_c, a czego dokładnie chcesz sie dowiedzieć?Może zastąp frazę "inspekcja olejowa" czymś innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 "inspekcja olejowa" Nikt nie zastosował w swoim poście takiego górnolotnego sformułowania, dla tego szukajka ogłupiała i nie wie czego od niej chcesz. Napisz wymiana oleju albo komunikaty lub bardziej łopatologicznie to znajdziesz kilka postów i na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dobra, to na żywym przykładzie: szukam informacji na temat wyświetlania "przypomnienia o konieczności dokonania przeglądu - wymiany oleju" scenic 1.9 dci 2002 r. Czy w tym modelu jest taka opcja? Jak testowałem wyświetlacz to zobaczyłem że jest tam taki "kluczyk" - czy to on powinien się wyświetlić, pytam bo u mnie nigdy taka informacja przpominajaca się nie wyświetliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 A to?wymiana oleju komunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 P_r_z_e_m_o, jeżeli chcesz abym wpisał to do szukajki - to juz wpisywałem, wszystkie wyniki dotyczą Megane II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 W instrukcji auta nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Już wiem że w tym modelu takiej opcji nie ma. Aine, nie wszyskie firmy udostępniają procedurę kasowania, zmusza to użytkownika do wizyty w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweltk Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ja się podepnę pod temat mam taki problem z szukaniem wpisuje takie coś: [scenic I phI] a on mi wyświetla posty typ [megane I phI], [scenic I phII] a mi zależy tylko na wynikach dotyczących mojej selekcji, chcę się dowiedzieć w miarę dużo o swoim aucie, a tu najpierw muszę czytać czy to aby dotyczy scenica I phI. Chyba że jakieś znaczniki pomogą tak jak w google jest "[scenic I phI]" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Dzieje się tak ponieważ szukasz również w tekście postów, zaznacz aby wyszukiwarka szukała tylko po tytułach i wpisze "megane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweltk Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 zrobiłem tak ale na drugiej stronie wyskoczył mi temat [megane II phI], nie znam się na stronach. Nie wiem jak szukają. Ale powinien znaleźć wszystkie słowa jakie wypisałem. A w tym temacie o megane nie ma słowa scenic w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ta szukajka jakos tak ma =/ Ostatnio szukałem tematu i szukałem po zapamietanym wyrazie kluczowym. Niestety nie znalazło. Postanowiłem szukac na "piechote" i znalazłem. było w tym temacie ten wyraz, ale szukajka tego nie pokazała. dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 PatrykGDA, dziwne, właśnie sprawdzałem pojedyncze, przypadkowe słowa z treści postów w "szukajkę" wstawiać i za każdym razem podaje wynik pozytywny. Próbowałem nawet takie nietuzinkowe słowa bez polskich haczyków jak zaczerpnięte z Twojego posta "zapamietanym", "piechote". Inne to: "wyrazie"," wyraz". Te wyrazy właśnie powodują wskazanie tego tematu oraz podkolorowanie i wytłuszczenie słów w Twoim poście. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 moze masz inną szukajkę ;D . Poważnie mówiąc to naprawde nie wyszukuje jak nalezy. jakby pomijała niektóre tematy. Nawet ograniczam np szukaniem w tytułach itp ale wtedy pokazuje ze nie znaleziono. Generalnie ta szukajka mi nie przeszkadza,bo z niej mało kiedy korzystam, ale coś jednak z nią jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja nie narzekam, zawsze znajduję co chcę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi