P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 że "im wolniej, tym bezpieczniej, a w zimie tym bardziej" i jedź teraz biedny za takim. Mało brakowało, a wpakował bym się takiemu w kufer. Idiota, nie dość, że się wlecze to jeszcze robi się uprzejmy i pomimo pierwszeństwa, ni z tego ni z owego puszcza tych co mają stać. Dobrze, że była wysepka to się akurat na niej zatrzymałem. Ale miałem ochotę wyjść i wyklepać takiemu głupoty z głowy. No i to całe odśnieżanie. Rozumiem, jest zima śniegu napadało ale co jakiś czas mogłoby coś przejechać i zgarnąć ten śnieg. O pieszych już nie wspomnę. Zatrzymanie auta na lodzie nawet jak się jedzie 30 km/h graniczy z cudem. Co niektórzy potrafią zasuwać środkiem jezdni nie zwracając uwagi na samochody. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Idiota w pracy, pseudo brygadzista, który nauczył reszte ekipy, że sie po nich drze, niestety dziś trafił na mnie i się zdziwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ten cymbał (czy ilu ich tam było) co załatwił dzisiejszy paraliż warszawy. Dodatkowo serdeczne pozdrowienia dla pana w pasku na Wołomińskich blachach. Mam nadzieję, że panu wygodnie się stało czekając na zjazd ze środka skrzyżowania. No cóż, takie są efekty jak ktoś chce być cwańszy i ładniejszy i myśli, że z pasa do skrętu w prawo skręci w lewo omijając spory kawałek cierpliwie czekających w ogonku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ubezpieczalnia UNIQA, przez 10 lat cacy klient, żadnych zaległości. Dziś wezwanie od windykatora, że mam zaległą ratę OC z lutego 2009. Ja nie pamiętam abym coś nie zapłacił co ciekawe przez dwa lata przedłużała mi pani umowę i nic nie piskała o jakimś długu. Żadnego upomnienia , nic od razu bach windykator i odsetki. Na telefon do agentki o co chodzi odpowiedź brzmiała- w tym okresie mieli awarię systemu i do nikogo nie wysyłali powiadomień o dacie płatności więc wychodzą z założenia , że nie zapłaciłem. Oczywiście po dwóch latach nie mam potwierdzenia o wpłacie więc nie wiem co zrobić. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 tłumik który daje teraz o sobie znać... niczym "rajdówka" WRC ;q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 dwulicowość ludzi :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Klient który nie potrafił zrozumieć, że dmuchawa w jego aucie jest dobra, mimo pokazaniu mu 2 innych aut (ten sam model) i puszczeniu dmuchawy na maksa uważał, że jest u niego zepsuta i chciał naprawy, ale czego do jasnej cholery jak nie było czego naprawiać..... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Padnięty czujnik temperatury zewnętrznej :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Pojechałem ostatnio sprawdzić Scenica, bo coś mamie szurało. No to jazda próbna, but w podłogę no i wyjechała mi baba w tico ( :evil: ) Hamulec na maxa, coś łupnęło w aucie, hamulec wpadł w podłogę, podpompowałem i wyhamowałem. Oto widok po rozebraniu hamulca: Jeden klocek zupełnie zniknął, nie wiem jak się przecisnął, między tarczą a zaciskiem są jakieś 3 mm luzu. Po klocku została tylko sprężynka widoczna na zdjęciu. Wyhamowałem tłoczkiem hamulcowym. A baba jak to baba, nawet nie zauważyła :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loozack Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Wkurzył mnie dziś jeden idiota który najpierw obtrąbił mnie jak zwolniłem dojeżdżałem do skrzyżowania jadąc podporządkowaną po czym błyskawicznie mnie wyprzedził na tym skrzyżowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 O idiotach na drodze to już szkoda pisać Zauważyłem dzisiaj, że delikatnie zaczęła mi się zaświecać kontrolka od światła przeciwmgłowego tylnego, czyli styki w lampie do sprawdzenia, a pogoda wprost idealna na takie roboty zaczęła się robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mechanicy,którzy wymieniali mi tydzień temu rozrząd(+pasek alternatora).Nie wiem co oni tam jeszcze robili.W każdym bądź razie okazało się,że leje pompa wody :-x .Jutro znowu wizyta w warsztacie. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Tak się zastanawiam, że stacje benzynowe w Warszawie to chyba zarabiają za dużo. Podjechałem pod dystrybutor gazu, jak wiadomo samemu nie można zatankować więc wciskam ten magiczny guziczek wezwania obsługi i nic.... wciskam kolejny raz po 5 minutach i znowu nic.... cisza (nie licząc hałasu z ulicy). Totalna olewka i to już nie pierwszy raz, czyżby BP (mające ostatnio ogromne straty) i Statoil nie lubiły zarabiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Szanowny pan kierowca autobusu, który jadąc z naprzeciwka w trakcie wykonywania lewoskrętu raczył mnie (jadącego przepisowo) nie zauważyć... Szczęśliwie udało mi się w ostatniej chwili odbić w prawo i uniknąć wątpliwej przyjemności zaistnienia w dziale "stłuczka-fotki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 tłumik który zaczął brzęczeć jak oszalały;/ a pogoda nie dopisuje aby go rozebrać i zbadać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi