anneetta24 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 wizyta w przychodni...-> termin wizyty u laryngologa w Szczecinie.. na październik 2013 :!: .. więc wahacze muszą poczekać a ja będę sie leczyć prywatnie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Poczta.. Przesyłka nie może dojść w 35h oddalona jest ode mnie o 4km :!: Dodano: 08 sty 2013 - 21:24 złożyłem skarge już mi lepiej :!: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 sekal, myślisz że się przejmą ? Przeczytaj to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Normalnie ręce mi opadają, nowa osłona przegubu wewnętrznego wyzionęła dziś ducha, na domiar złego stwierdziliśmy że półoś straciła współosiowość przez będzie niszczyć inne podzespoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Akumulator szlag trafił :!: kolejne 200 zl, to już 1400 zł w tym miesiącu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nowa sygnalizacja świetlna no mojej codziennej trasie. Niby fajnie bo to przejście dla pieszych koło szkoły, bezpieczeństwo itd. tyle, że te światła powinny się przełączać dopiero po naciśnięciu przycisku przez pieszego, a one się przełączają non-stop. Przez to na średnio uczęszczanej trasie robią się mini korki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nigdzie nie da siękupić fotela kierowcy do phII :!: wszedzie albo phI albo megane II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 pseudo budowlańcy, którzy mówią że coś umieją zrobić, a tak na prawdę nie znają się na niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mnie wkurzyło, że były święta i widać jak przybyło tych, którzy sobie pod choinkę sprawili (lub zażyczyli) allegrowe ksenony - HIDy - mając głęboko gdzieś innych użytkowników. Do wakacji im może przejdzie i znów do następnych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wczoraj wymieniłem siłownik centralnego prawych przednich drzwi dziś padł prawych tylnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Nie używanie kierunkowskazów. Jechałem sobie w kolumnie samochodów DK52 i widzę ze gość chce się do ruchu włączyć( BTW bordową Megi II), stał pod kątem prostym do drogi z mojej prawej strony, widząc, że nie miga mu lewy kierunek założyłem, że jedzie w prawo więc go puszczam, a on nie jedzie bo przeciwny pas zajęty. Pojechałem więc dalej i w lusterku widzę, że prawego kierunku też nie miał włączonego i wyjechał w lewo, pomijając już jegomościów nie używających kierunków na rondach i skrzyżowaniach, bo po co. I tutaj mój apel używajmy kierunkowskazów, znacznie ułatwi to życie innym a nawet nam samym. Niedawno dojeżdżając do domu widzę jadącego pomału gościa, który wyraźnie czegoś szukał, w pewnym momencie się zatrzymał, więc ja lewy kierunek i ogień, a on w tym momencie skręca w lewo w posesję bez kierunkowskazu, ja po heblach i po klaksonie a on z wyrzutem patrzy na mnie, bo przecież on jedzie nowiutkim Renault Koleosem, jemu wszystko wolno i nie będzie na niego jakaś stara Laguna trąbiła. Jakbym miał więcej czasu (jechałem do domu tyko na chwilkę) to bym wysiadł i gościowi wytłumaczył swoje racje. Apeluję jeszcze raz używajmy kierunkowskazów Edytowane 18 Stycznia 2013 przez MB17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia92 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zdenerwowal mnie moj wlasny facet. Poklocilismy sie niemal przed chwila.Jak zawsze o pierdoly. Ma szczescie,ze jednak nie wsiadlam teraz do Meg taka nabuzowana,bo chyba mialby mnie na sumieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ma szczescie,ze jednak nie wsiadlam teraz do Meg taka nabuzowana,bo chyba mialby mnie na sumieniu. To chyba najgłupszy pomysł jaki mogłabyś zrealizować.... i nie chodzi mi o meganę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia92 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Wiesz..jak jestem wkurzona to dzialam zazwyczaj na oslep.Taka dziwna natura Koziorozcow. W sumie moglabym pojechac,ale na co mi to.Zycie mi jeszcze mile. A z facetem to sie jeszcze rozprawie za 11 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Wiesz..jak jestem wkurzona to dzialam zazwyczaj na oslep.Taka dziwna natura Koziorozcow U mnie to działa wręcz odwrotnie, staję się perfidnie wręcz upierdliwie drobiazgowy i drążę temat, a też koziorożec. Więc to nie reguła. no ale dość komentowania, to nie miejsce na takie wyznania, temat przeznaczony dla rozładowania stresu i miejsce na upust emocji ;) :D Edytowane 19 Stycznia 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi