Natalia92 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Chwile temu wkurzyla mnie moja Meg. Odpalila alarm bez powodu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Właśnie poinformował mnie komputer pokładowy o nie działającej świecy żarowej. Jutro o 8.30 wizyta u specjalisty w celu uzdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megan92 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Wczorajszy opad śniegu w kujawsko-pomorskim, nieodśnieżona krajowa droga, czas 20:30, jadę 60km/h spokojnie bo boję się więcej jechać ze względu na warunki. A za mna jedzie dostawczak i daje mi po długich przez 1 minute bo za wolno jechalem.NIe do tego że mnie trochę oślepił to wyprzedził mnie i jakiś inny minidostawczak. Po 15 minutach jazdy spokojnym moim tempem dogoniłem idiotę na skrzyżowaniu. Aż sie modliłem, żeby później przypieprzył w jakieś drzewo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) białe drogi, ale w sumie to normalka. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Megi98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Skrobanie szyb przerabiałem to dzisiaj trzy razy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dzisiaj to jakaś masakra z tym skrobaniem jest. Rano w dwie osoby skrobania było na 15 min :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasleon Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 brak podwyżki od 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Masakra, wszystko zamarza na chodnikach można nogi połamać ;) Dodano: 21 sty 2013 - 23:02 i jeszcze do tego przegrana z Węgrami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 mandat za nie zatrzymanie się na stopie... już na prawdę nie mają się czego czepiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano1990 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 A ja zepsułem przednie wycieraczki w moim Rolandzie O.o Może ktoś by pomógł?? =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili54 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Od wczoraj choinka na desce rozdzielczej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefikkk Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 a mnie ostatnio padł wyświetlacz - naprawiłem na dugi dzień padł nadmuch powietrza - naprawiłem (rany Julek! ile trzeba się narozkęcać by dostać się do oponika dmuchawy....bo oczywiście bezpieczniki były ok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Bardzo prosto. Nawet opisu nie trzeba, zaznaczam że nie moje ale wczoraj znalezione na czyimś chomiku Wymiana rezystora w Scenic II.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefikkk Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 z tego właśnie opisu korzystałem. może warto to w download wrzucić? dodam tylko że warto poduszkę powietrzną pasażera wyłączyć na czas grzebania - ja tak zrobiłem a i jednej rzeczy mi brakuje... sam "rezystor" jest na dwóch kablach, czerwony i czarny z drugiej strony jest zakończony wtyczką - ale tej już nie umiem zlokalizować jest gdzieś w przedziale silnika? ja czyściłem styki "wisząc" głową w dół z fotela pasażera... - mało wygodne ale radę dałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Pozdrawiam pana na traktorze który zasypał dziś wszystkie samochody na parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi