fredi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zabawa ze śniegiem, ale ponoć jeszcze tylko miesiąc....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W Fakcie piszą, że 11 kwietnia ma być wiosna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Widząc pogodę za oknem - że przez pracę nie mam czasu wyskoczyć tam i spowrotem na narty do Szczyrku czy Korbielowa. I takich dwóch debili - dwóch w jeden dzień (!) a nawet poranek, którzy w holowanym pojeździe mieli włączone światła awaryjne i nie wiesz czy ich wyprzedzać czy nie bo może sobie zaraz skręcą w lewo. A tak poza tym - fajnie, że tydzien krótszy i za cztery dni weekend - czyli mniej (szkoda, że nie w ogóle) telefonów związanych z pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 że 11 kwietnia ma być wiosna W TVN rzucili, że za chwile załamanie i powrót zimy ;), jakby jej nie było....Śnieg, deszcz jak w świeta i -11 po niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wkurzyłem się jak zapaliła rezerwa paliwa czyli po 850 km od tankowania w 50% jazdy na autostradzie i 20% w jazdy ekspresowej i 30% jazdy w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Miły kierowca w Mercedesie jadący za mną. Ładnie mnie obtrąbił za to, że nie pojechałem na wczesnym czerwonym tylko wyhamowałem. Czekałem tylko jak wyjdzie z auta i do mnie z pretensjami przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 W 1 meganie pękł przewód powrotu paliwa z wtryskiwacza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Niestety powrócił problem z elektrycznymi szybami z tyłu. Dodatkowo taki pech, że akurat były otwarte. :) Teraz sceniol uziemiony aż do weekendu, bo wcześniej nie bardzo będzie czas żeby się tym zająć. Ciekawe co tym razem nawaliło, ostatnio problem był na złączu R2 pod fotelem (ale to miejsce raczej wykluczam). :) EDIT No i problem się sam rozwiązał. Dziś rano wszytko wróciło do normy. Ale trochę niepokojąca sprawa co to mogło być. Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tce1.2 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) wkurzyłem się, bo według nowych zasad od lipca będę płacił za wywóz tej samej ilości śmieci co teraz 2,5 raza więcej... trochę mniej się wkurzyłem, bo minęły już 2 m-ce od zamówienia nowej megi i błoga cisza Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez tce1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Dzisiaj jakieś 20km od domu poszła mi dętka w rowerze w lesie... Brak zasięgu,dwie kreski baterii,5km z buta do najbliższej drogi z butelką 0,5l wody i czekanie na poboczu ruchliwej drogi aż ojciec po mnie podjedzie;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dziury na drogach. :) I naprawy auta związane z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrulo Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Dokładnie u mnie juz gumy stabilizatora do wymianki ;/ Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez patrulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk2 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Stan blacharki po zimie i atak rudej rdzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Chyba problem przy lewej półośce. Dostała luzu na tych naszych wspaniałych drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ciężarówka, która zjechała na mój pas na A2jce i wymusiła wyhamowanie do 70km/h ;] A w sumie taki manewr na ciężarówce wymusiła osobówka, która włączała się do ruchu wyjeżdżając z MOP. Czyli ogólnie brak wyobraźni u niektórych mnie zdenerwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi