Rxe.Megane Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) oczywiście lewopasmowcy Stan blacharki po zimie i atak rudej rdzy w takim nowym aucie? Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 jakiś debil, który wybił tylną szybę w Megi, dodatkowo uszkadzając tylną klapę i maskę :/ zdjęcia w naszych użytkownikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Dostałem 100zł mandatu od straży miejskiej za przejechanie na rowerze przez pasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Prawidłowo. Trzeba ganić takie zachowania. Popieram strażników w tym przypadku :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Nie dopisałem,że na zielonym świetle i na ścieżce dla rowerów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Trzeba było nie przyjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 TIR'y normalnie dziś to to chyba wścieku dupy dostali już nie wspominając o tym że co jeden to mądrzejszy i szybszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Nie dopisałem,że na zielonym świetle i na ścieżce dla rowerów... Jeśli tak było to dlaczego przyjąłeś mandat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Nie dopisałem,że na zielonym świetle i na ścieżce dla rowerów... To się zdecyduj: raz piszesz na pasach, teraz o ścieżce.... Może ścieżka była, ale ty sobie jechałeś jednak po pasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jeśli tak było to dlaczego przyjąłeś mandat Bo nie mam czasu włóczyć sie po sądach i ochoty płacić za sprawy sądowe,bo i tak przegram sprawę,a mandat tak i tak mi zostanie. To się zdecyduj: raz piszesz na pasach, teraz o ścieżce.... Może ścieżka była, ale ty sobie jechałeś jednak po pasach? Po ścieżce rowerowej obok chodnika i na światłach są światła dla pieszych i rowerzystów ja jechałem dla rowerzystów i mmnie łapli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dobre :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio668 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Megi odmówiła posłuszeństa :/ Electronic fault, injection fault, STOP SERVICE itp.. A padł jakiś przekaźnik w tej głównej skrzynce z bezpiecznikami pod maską. Trzeba było wymienić na nową. I 300zł poszło :unsure: Dodano: 07 maj 2013 - 21:05 Bo nie mam czasu włóczyć sie po sądach i ochoty płacić za sprawy sądowe,bo i tak przegram sprawę,a mandat tak i tak mi zostanie. Eee tam :unsure: Ja też miałem teraz sprawę w sądzie za niby kręcenie bączków na parkingu :!: 15 minut pouczenie i dowidzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Facet jadący za mną. Wyjeżdżam z parkingu podziemnego, znak STOP, zero widoczności, więc oczywiście zatrzymuje się i powoli do przodu bo nic nie widać. A facet za mną klakson i gestykulacja łapkami. Już miałem się zatrzymać, wyjść, podejść do niego i powiedzieć mu co o jego zachowaniu myślę. Ale w ostatniej chwili się powstrzymałem. Nie miałem zamiaru sobie humoru psuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wczorajsze włamanie do posesji którą się opiekuję. Efekt to zbite okno oraz ujęcie na gorącym uczynku sprawcy. Dzisiaj przesłuchanie na komendzie i sprawa idzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Likwidacja lewoskrętów z ul Górna Wilda w Królowej Jadwigi w Poznaniu .Teraz zacznie się młyn z dojazdem do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi