Krzychu Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Dodałem wyszukiwanie poprzez google. Czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 pierwsze wrażenia pozytywne :D, przez google widzę więcej konkretnych tematów związanych z zagadnieniem niż to co znalazła mi wyszukiwarka forumowa. Reszta, jak to się mówi: wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty888 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Dla mnie bomba, dziękuje bardzo:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Dobra robota Testy w trakcie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 czyżby już nie działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Chwilowe wyłączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty888 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Witam, szybka prośba o przywrócenie googli w wyszukiwarce. Miała być chwilowa przerwa a już prawie rok czasu minęło ;-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 zloty888, albo mam problemy z pamięcią albo od kilku miesięcy ktoś nie zauważył, że na górze każdej ze stron jest pole wyszukiwarki Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty888 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Hehe zwracam honor :P przyznaje, że ślepota chyba ze mnie. Po prostu na początku jak dodałeś google, to pojawiało się okienko googla przy opcji "szukaj". Tak czy owak dzięki za olśnienie i sorki za zawracanie głowy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi