SP-LPC Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Widziałem dziś w Warszawie na ul. Nowogrodzkiej na przeciwko Urzędu Skarbowego Megankę III Kombi mocno się zdziwiłem bo z tego co się orientuję nie było u nas jeszcze oficjalnej premiery. Wydaje mi się, że była na polskich tablicach, w kolorze ciemny szary metalik. Nie miała żadnych firmowych napisów, stała sobie zaparkowana na chodniku, nie zdążyłem zrobić zdjęcia, bo przejeżdżałem samochodem, ale powiem szczerze że na standardowych kołach wygląda słabo. Na wszelkiego typu zdjęciach wyglądała o niebo lepiej niż w rzeczywistości. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ja widziałem w salonie , mi tam bardzo sie podoba. Autko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 JA widziałem za jedyne 70 tyś. A to było drożej jedynie o 5 tyś. od sedana w wersji businessline. Wadą był brak bluetootha w radiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Grandtour już jest jakiś czas, w salonie widziałem ją już w czerwcu. Nie jest najgorsza, ale wolę Coupe/Scenica. Jak ktoś będzie oglądał z bliska to niech zwróci uwagę czy klapka paliwa wystaje poza obrys błotnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Grandtour jest już w sprzedaży, ale oficjalnie będzie dopiero we wrześniu. Nie mają żadnych katalogów tylko z cennikiem można się zapoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ja wczoraj byłem w salonie i katalog dostałem Autko super !! ale i tak nic nie przebije wersji 3-drzwiowej rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gs500f Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ja widzialem jak odbieralem moja cupetke w salonie na dworzu stala nowa KOMBI. Czarna.....tak samo jak moja ....powiem wam szczerze, jak by mi bylo potrzebne wieksze autko....to kto wie.....moze kombi...chyba tak Megane III kombi ? Jak narazie jedno z 3 aut ktore podoba mi sie KOMBI. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Auto naprawdę ładne, zwłaszcza jak na kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Rabcio katalog Grandtour-a ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Są, jak najbardziej. Odbieram swoją w poniedziałek/wtorek Jak dla mnie jedno z ładniejszych kombi na rynku. A ogólnie to mi się kombi nie podobają :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 ja widziałem w Konstancinie w salonie a właściwie przed bo nie byłą jeszcze wciągnieta do środka w Sumie przy okazji bo znajomy interesuje sie Lagunką Coupe GT i powiem wam ze to jest dopiero ślicznotka a wnętrze ... jestem zauroczony totalnie tylko jeden minus facet powiedział że w Polsce może ze 2-3 znajdzie z benzyną ..reszta to diesle :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 w Poznaniu są 2 benzynki 1.6. No w sumie to już jedna ech, już się nie mogę doczekać poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 już się nie mogę doczekać poranka Kolego dawaj foty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 będą, będą. Ale nie dzisiaj Niestety panowie się nie wyrobili. Pozostaje czekać do jutra (w końcu jak inaczej rozumieć "na początku tygodnia"?). 24h - tak mało, a tak wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi