SP3BGJ Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Dnia 7.10.2016 o 22:43, megane1ph2 napisał: Czy poradził ktoś sobie z nie działającą kontrolką hamulca ręcznego po przekładce? U mnie po przekładce liczników też nie działała kontrolka hamulca ręcznego. Dopiero jak się przejechałem parę dni temu z zaciągniętym hamulcem zabrałem się za temat. Okazało się że przewód od ręcznego ( zielony kolor ) jest wyprowadzony na pinie 28 szarej kostki licznika. Przewód od płynu hamulcowego ( też zielony ) jest na pinie 30. Wystarczyło te dwa zielone przewody na tej szarej kostce połączyć i wszystko działa poprawnie. Pozdrawiam ! Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane1ph2 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Dnia 5.05.2018 o 08:58, SP3BGJ napisał: xxx Połączę ze sobą te 2 przewody i w którym pinie mają być? 28 czy 30? Czy jednocześnie w obu? REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP3BGJ Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Przewody zielone na pinie 28 i na pinie 30 ( szara kostka licznika ) zostają na tych pozycjach tylko zwieramy je razem i wszystko działa poprawnie. Pozdrawiam ! Grzegorz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane1ph2 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 @SP3BGJ W końcu wszystko działa jak należy, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Czy został naprawiony problem z żarząca się kontrolką akumulatora? Bo u mnie niestety jest z tym problem a tak to wszystko jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi