Karpiu66 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 ;) Jestem pod wrażeniem Moja Navi gada po polski i wszysto chodzi ;) , heh w końcu dziął to jak powinno ;) [ Dodano: 2009-09-25, 16:37 ] sorry za błędy ale coś mi klaw w dalszym ciagu szwnakuje i doprowadza do rozpaczy :evil: Jakby kto pytał to moja Navi to Informee 2 Moja już też gada po Polsku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon1982 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Czy mógłby ktoś podać jakiś namiar na PL język do Carminata z kolorowym wyświetlaczem. Wersja softu 5.30. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli2005 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 szukam polskiego jezyka i lektora do nawigacji w lagunie 2 po lifcie 2006 rok na czytnik dvd, szukam na necie juz pare dni ale nie moge sie nic doszukac:/ czy moglibyscie cos pomoc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasq Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Języka PL do Carminata DVD nikt jeszcze nie stworzył. Nikt nawet nie złamał systemu Carminata DVD, także można na razie pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli2005 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Cięcie, no to mnie pocieszyles:) no nic bede czekal az ktos to zrobi. Szybko amnezja dopadła co do zasad w regulaminie zawartych. Zalecam jednak zapoznanie się z zasadami pisania jak i cytowania postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majonez1970 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kolego pleban11 jak nagrać CD3? próbowałem już rożnymi sposobami (z rozpakowaniem, bez rozpakowania) z prędkością 10x i czytnik nie czyta, mam starą mapkę z 2006 też ściągniętą i nagraną z prędkością 10x i tą czyta będę wdzięczny za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haggie73 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Koledzy pyra-2 i Karpiu66 to się chyba tylko chwalą, że mają Menu i NAVI po polsku bo żaden nie odpisał w jaki sposób to zrobił... No chyba, że zapłacili ogłaszającym się na Allegro... np piasq Za pewne jednym z zamierzeń twórców tego forum, było stworzenie społeczności wzajemnej pomocy, porad, i dyskusji a nie tylko chwalenia się... PS. proszę nie krytykować, że dopiero co się zarejestrowałem... to nie jest moje pierwsze i jedyne forum... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Czy mógłby ktoś podać jakiś namiar na PL język do Carminata z kolorowym wyświetlaczem. Wersja softu 5.30.Z góry dzięki. spróbuj link z mojego poprzedniego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paul0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Czy ktoz z Was ma spolszczenie softu do Carminat 8000, MW munner 0112 SW nummer 0461 prod week 41 prod mond 03 csb sw num 4.32 configurate 0602 type occ ucc3 software wersie 460 product datum 22/09/2003 12nc 3 11111 720274 checksum c3d4 Jesli jest to prosze o link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasq Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Kilka osób to ma, ale nikt Ci tego nie udostępni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Wiele nie wniosę ale znalazłem coś takiego LINK LINK2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz19 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam mam Megane II 2004r 1,9 potrzebuje mape polską taki jak kolega phone czy ma kotś może linki aby ściągnąc ?? z góry dziękuje i tak na szybkości bym prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 We wtorek będe w Przemyślu.Jak ktoś będzie chciał polski soft do carminata 8000 to proszę o kontakt PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam, Mam pytanko odnośnie aktualizowania softu do nawigacji Carminat 8000. Navi pokazuje mi obecnie soft w wersji 5.0, czy mogę zaktualizować soft do wersji 5.3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castagnet Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja mam podobne pytanie, mam carminata 8000 z SW 0350 i CSB SW 3.01. Czy mogę go zaktualizować do 5.3 albo jakiejś nowszej? Chyba że ktoś ma PL menu i mapy do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi