wicher123 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witajcie,okazało się,że wybiły się gumy na drążku reakcyjnym z przodu,prawa i lewa strona,są odczuwalne stuki zawieszenia jak wjade na dziury.Mechanik mi powiedział,że wystarczy wymienić same gumy drążka i będzie OK.Dziwi mnie jednak fakt,że na allegro znaleźć nie mogę takich gum ani drążków reakcyjnych do Scenica. Mam do Was pytanie,czy faktycznie można dostać same te gumy do tych drążków(na te końcówki tych drążków) czy wymieniać trzeba całe elementy czyli całe drążki reakcyjne?? Bo już zgłupiałem,dziwi mnie brak takich gum na Allegro Może ktoś może poradzić coś w tej kwestii?? Będe bardzo wdzięczny.Dziękuję i pozdrawiam serdecznie P.S Czy to będzie to? łącznik stabilizatora scenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Wymienia się same gumy i są na allegro. Poczytaj forum bo wielokrotnie o tym pisano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 To może mi podpowiesz?Jakoś siedzę na allegeo i nie mogę zlokalizować tych gum,w wyszukiwarce na forum też nie mogę zlokalizować tych WIELU tematów jeśli chodzi o mój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 http://moto.allegro.pl/item703117737_fz940...ra_renault.html http://moto.allegro.pl/item710681512_guma_...ncowa_23mm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Cholender no nie umiałem tego znaleźć. Dziękuję serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Podobnie będzie z szukaniem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nie wiem czy podobnie.Mój mechanik mnie troszkę wprowadził w błąd.Powiedział,że ja nie mam łączników stabilizatora tylko drążki reakcyjne,a te gumy są do drążków stabilizatora a ja szukałem do drążków reakcyjnych echh Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 To ja tylko przed zamknięciem tematu zapytam w którym miejscu to występuje, bo jakoś tego nie kojarzę: http://www.allegro.pl/item706623299_laczni...e_i_scenic.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Proszę to chyba nr 22 Kolega przemo dał mi namiary na gume nr 22 więc taką kupuję.Mam nadzieję,że o nią chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 wicher123, tak, musisz kupić numer 22, dokładnie te zewnętrzne. To o co pytałem to chyba numer 23 ale jest to jakieś inne zawieszenie, pewnie od 2.0 16V, chociaż w Scenicu i Meganie mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ten łącznik (23) to jakaś modyfikacja albo pierwotna zwieszenia. Zastanawiam się jak to to jest przykręcone do wahacza? No i chyba w Kangurze jest takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ale dziwne bo dziś byłem w sklepie i na dzień dobry facet mi dał właśnie "zestaw naprawczy" a w nim ten nr 23 i mówił,że pewnie o to chodzi Ale miał też te gumy on to nazwał "kondony" właśnie takie jak nr 22 i takie wziąłem.Firmy Delphi koszt 15zł za 2 szt. Srzedawaca powiedział ,że nie gwarantuje że będzie pasować bo podobno są różne średnice ale ja zaryzykowałem i je kupiłem.W piątek się okaże czy dobre będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 według książki WKŁ Scenik po lifcie powinien mieć 23 i ma inny wachacz (odlew z aluminium) Najlepiej skręć koła i zobacz co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicher123 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mechanik mówił mi że mam kupić te nr 22 one są na końcu tego łącznika.Mam rok autka 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 wicher123, zrób dokładnie jak pisze Nel, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi