kepa416 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam chciałbym się dowiedzieć czy normalną rzeczą jest to że prawa szyba przednia nie otwiera się ani nie zamyka gdy silnik nie jest zapalony i tak samo podczas wciśnięcia 2 x przycisku zamknięcia na pilocie tylko lewa się domyka a prawa się nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Podpinam się pod temat :) W megance mojego dziadka jest identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Prawa powinna domykać się tak jak lewa. Co do otwierania i zamykania to gdy jest włączona elektryka, działają obie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Czy w mojej i Lukasa dziadka jest coś nie tak. ;] co to może być ? Dodam że moją prawa nie zamyka się sama jak przytrzymam dłużej przycisk tak samo sama się nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zaśniedziałe styki w złączce w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Z tego co się dowiedziałem z pewnego źródła to opcja domykania prawej szyby przy zamykaniu z pilota dotyczy tylko wersji Previlage, czyli tej bogatszej. W biedniejszych wersjach trzeba załączyć zapłon (bez odpalania) aby je samemu domknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi