kristov Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 oj widze ze wkradl sie maly zamet ani piersze ani drugie nie sa moimi zegarami. Juz wyjasniam zamowilem sobie pierscienie takie jak na pierwszej fotce i taki licznik posiadam w swojej reni.Kolega wyzej pytal o malowanie wskazowek nie wiem czy one sa malowane czy nie wydawalo mi sie ze sa to wskazowki przekladane z wyzszego modelu czyli z licznika foto nr 2 ale skoro mowisz ze Ty masz taki licznik to mam nadzieje ze rozwiejesz moje watpliwosci i powiesz mi czy masz biale czy czerwone wskazowki uff. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Mam takie zegary i wskazówki są czerwone. Teraz Ty się wyspowiadaj: 1. Rocznik samochodu? 2. Naprawdę silnik 16V i zegary jak w phI? EDIT: To sie nazywa skleroza. Wskazówki są jednak BIAŁE. Widocznie białe zegary mają wskazówki czerwone, a nie wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristov Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 A wiec jestem szczesliwym posiadaczem Megi od miesiaca. Rocznik auta 96 z poczatku roku szary metalik motor to 1,6 16V 90 koni czy cos kolo tego. elektryczne szyby z przodu , elektryczne lusterka , jedna poducha , klimatyzacja , abs , regulowana kierownica, centralny zamek mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialem Jako ciekawostke moge powiedziec ze auto nigdy nie mialo zamontowanego radia i glosnikow wszedzie byly oryginalne zaslepeczki a koncowki kabli z dziwnymi kostkami powkladane w takie otworki takze wszystko na swoim miejscu i "kupa" kurzu. Zdziwilo mnie to ze koles (bo mowa tu o 1 wlascicielu we wloszech) juzdzil sobie przez ponad 10 lat bez sprzetu audio. Co do zegarow to mam takie jak na foto nr 1 tylko ze licznik km nie elektroniczny a pokreciolek EDIT: nie wiem co mi sie porypalo z tym 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 silnik 1,6 k7m bo taki posiadasz mający 90 km to jednostka z jednym wałkiem rozrządu a więc ośmio- zaworowa :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristov Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 nie bede sie sprzeczal bo Wy tu jestescie wiekszymi fachurami. Wydawalo mi sie ze na pokrywi silnika pisze 16V ale jutro sprawdze i bedzie wszystko wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No no już widzę te pierścienie w swojej megi mówicie 60 zł żonka mnie zje ale czego się nie robi dla kochanki (Renault Megane) :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristov Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 mnie kosztowaly 59zl + 6zl wysylka (Zona byla wsciekla) hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 raptem jedna krata browaru - kobieta doceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristov Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 dzieki robak masz u mnie browa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 taaaaaa chyba że kupię cosik w triumfie lub takim tam albo buty znowu :-P ale zawsze jest ryzyko uszkodzenia licznika (powiedziała żona) aczkolwiek gustownie to wygląda (więc chyba nie będzie zła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Nie no panowie, pierwsza klasa jak dla mnie. Tylko cena wydaje mi się trochę duża jak za 3 pierścienie. Ale za jakość się płaci niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristov Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 dzis przyszly piercienie. W sobote montaz [ Dodano: 2007-05-08, 20:26 ] powracajac do tych czerwonych wskazowek probowal je ktos kiedys malowac tzn z bialych na czerwone jesli tak to czym i jaki efekt po zapaleniu swiatel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ja mam wersje meggie z 1 zdjecia kristova - tylko ze juz wkrotce beda biale zegary. te pierscienie kuszą i to bardzo... ale troche kasy brak. Poczekam az mi wplaca na konto wyplatke i wtedy zamowie moze sie ciekawie komponowac biale tarcze+czerwone wskazowki+pierscienie chrom. co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristov Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 piszu masz czerwone wskazowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 wydaje mi sie ze one sa czerwone w oryginale, ale nie jestem pewien. jak odbiore od mechanika w sobote to powiem dokladnie - i zamieszcze foty jak wyglada z bialymi zegarami [ Dodano: 2007-05-10, 21:16 ] ale gdzies czytalem ze aby byly czerwone wystarczy je ponoć pociagnac od spodu czerwonym markerem, podstwietlenie zrobi reszte, jednak to na wlasne ryzyko :lol: ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi