eMBe Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dużo wyższy Era Sonaxa, Plaka itp jest już dawno za mną :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Sonax czy CarPlan? Czy na tym samym poziomie? Zdecydowanie Sonax.A dla osób nie chcących przepłacać za środki polerskie to: http://toyota.arbiter.pl/galeria/polerowanie.lakieru Pewnie.Są lepsze preparaty,ale w ten sposób również osiągnie się zadowalający efekt,bez zbytniego obciążania budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ok, ok, ale ty tutaj przedstawiłeś polerowanie, mi chodzi raczej o woskowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jeśli szukacie dobrego wosku to polecam Collinite 476 czy Finish Kare 1000P HI. Bardzo trwałe i dobre woski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 70zł? Coś tańszego? Widziałem chwalą Formula 1 za 20zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Polecam to: Bardzo dobry i niedrogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Rodzina Sonaxu Szampon, Wosk , Politura :( Tanio i efekt super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Szampon bez wosku oczywiście? Kupiłem politure W5 (z lidla) nada sie? Dałem dyszke :( Co do wosku, chyba się skusze na sonaxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja osobiście używam kosmetyków sygnowanych Renault i jestem zadowolony, a kupuje tutaj - http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7388319 szczególnie polecam zapach, jest ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko009 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 trybik, sam właśnie zastanawiałem się nad zakupem kosmetyków do samochodu z tych aukcji, ale nie jestem do końca przekonany. Masz może porównanie np. do Sonaxa lub czegoś na podobnym poziomie? Byłbym wdzięczny gdybyś napisał o nich coś więcej, chyba, że używałeś tylko tego zapachu? Nie ukrywam, że najbardziej zastanawia mnie to mleczko do polerowania na bazie nanotechnologi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja napiszę tylko tak - jak ktoś raz się zdecyduje na kosmetyki z wyższej półki to już na nic takiego jak Plak, Sonax, Autoland itp nie spojrzy Ja się właśnie tak zaraziłem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No dobra, ale ja nie mam tyle pieniedzy, żeby przeznaczać 70zł na wosk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 niko009, Kupuję systematycznie zapach, kupiłem też to mleczko - http://allegro.pl/rewelacja-nanotechnologi...1536026337.html i żel do plastików. Te mleczko to naprawdę fajna rzecz, kolor staje się bardziej intensywny, mniejsze rysy znikają, efekt utrzymuje się naprawdę długo (choć zależy od stężenia). U mnie na graficie jest naprawdę dobry efekt. Co do żelu do plastików, ładnie pachnie, ciężko rozsmarować i trzeba mocno docierać ale efekt warty zachodu. Teraz czaję się na płyn do spryskiwaczy i do felg. Ja polecam, bo warto a zapach jest rzeczywiście oryginalny (porównałem go z zapachem w wystawowym Fluence na targach w Poznaniu, jest identyczny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To pytanie do mleczka. Jak długo wytrzymuje, czy po nim trzeba używać politury? Bo cenowo podobnie do sonaxa, ale go więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko009 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dzięki za informację, cena nie jest zaporowa więc chyba się na to skuszę. A co do kosmetyków z wyższej półki jak pisał eMBe, efekt na pewno jest nieporównywalny ale ja się boję, że jak zacznę mocno polerować to mi cała szpachla z Megi zejdzie ;-) i poza tym taka zabawa nie należy do najtańszych :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi