conrado Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Czy ktos wie czy panowie niebiescy nie beda sie tych swiatełek czepiać? z tego co wiem to maja homologacje. http://moto.allegro.pl/item790576391_swiat...omologacja.html i czy łatwo sie to montuje,ktos juz to robił??? czy lepiej oddac auto do elektryka??? moze juz ktoś ma zamontowane w megance?chetnie zobacze jakies fotki jak to sie prezentuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo12121 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witam ja powiem ze montowalem takie http://moto.allegro.pl/item784933408_elast...ne.html#gallery i jak narazie nic z to nie dostalem a widzialem juz w sumie sporo samochodow z takimi swiatelkami wiec chyba nic nie bedzie a co do twoich to raczej wiekszego porblemu z podlaczeniem do swiatel nie bedzie aby tyle co przyczepienie ja zeby sie przymal samochodu a wiesz elektryk zawsze cos bedzie chcial zeby zaplacic wiec polecam zrob sam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer35 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Ja natomiat po bliskim sporkaniu z sarną wymienić misiałem lampy i wpadłem na pomysł żeby założyć takie http://allegro.pl/item764805332_reflektory...chrom_w_wa.html i co prawda mam phI, ale w dzień jężdzę na ledach i nikt się nie czepiał. a efekt piorunujacy ( ledy mocno świecą). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 no faktycznie efekcik fajny,tez mam nadzieje ze nie bedzie problemu z podlaczeniem,wiadomo ze elektryk za darmo tego nie zrobi ;) kristofer35 no Twoje lampki sa wypasione ale to juz za drogi interes,zostane przy tych ledach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcbzk Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 tez sie podlacze do tematu poniewaz dzis wlasnie kupilem ledy co pokazywal kolega conrado i wsumie moze ma juz ktos jakis patent jak je zamocowac i podlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 mcbzk jak juz to podlaczysz to daj znac co i jak no i oczywiscie jakies fotki pokazowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo12121 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 kristofer35, powiem ci wlasnie takie oczka mi sie podobaja w audi ;) a ciekawe jak bedzie to wygladalo w megi jak zamontujesz daj jakals foteczke ;) mcbzk, i tez prosze o foteczki jak wyglada efekt koncowy moze tez akie machne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer35 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Oki myślę że w tym tygodniu wrzucę parę fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 http://megane2.superforum.fr/l-exterieur-f...video-t5046.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Najgorszy syf jaki widziałem to właśnie te ledy w zderzakach. Zawsze mamy zwałę ze znajomymi jak to widzimy. Wioska na maksa. Ostatnio nawet widziałem koleś takie coś wstawił wokół grilla i mu grill świecił ledami. ;) ;) ;) Generalnie ledy te nie są oryginalnie montowane w waszych autach,więc mogą was psiaczki zatrzymać i mandat wlepić (ja dostałem 100zł za ledy w lampach :-/ ), nie wiem jak z zabieraniem dowodu. Mi powiedzieli że nie mam na tym jeździć więcej. Lampki kol. kristofer35 są mega kozackie,bo znajomy je ma w classicu i widziałem to na żywo.BOMBA Jak wyglądają na megi można obejrzeć to tutaj: http://klubrenault.pl/forum/viewtopic.php?...sc&start=15 Na żywo o wiele lepiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer35 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 No zgadzam się z kolegą widziałem już kilka aut na szczęście innych niż RENAULT z tymi ledami doklejanymi i nie jest to za super. Natomiast te wmontowane w lampy to inna bajka jutro dam foty jak wyglądają u mnie pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 mcbzk daj koniecznie fotki jak zamontujesz. moim zdaniem jak te ledy sie zamontuje w beznadziejnym miejscu np na grilu,w około grila to rzeczywiscie nie wyglada to dobrze, natomiast jak je sie ładnie wkomponuje w zderzak np koło halogenow to wyglada no nawet ciekawie,ale to tylko moje zdanie. Poza tym to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje ;) http://moto.allegro.pl/item790576391_swiat...omologacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer35 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam zrobiłem zdjęcia autka z ledami, odrazu przepraszam za niezbyt dobra jakość no i auto w garaży bo pogoda wiemy jaka:( Co do Ledów efekt przez dzień 5 razy lepszy, mieszkam w małej wiosce więc widziałem te odwracające się głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo12121 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 kristofer35, czyli w sumie na samych ledach się nie da jeździć bo za mało dają światła w nocy :/ ale powiem efekt piorunujący ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Zdjęcia tylko poglądowe i nic nie wnoszące bowiem nie są robione z takimi samymi ustawieniami ekspozycji w aparacie. Raz lampa włączona, raz wyłączona, różny balans bieli. Widać różną kolorystykę świecenia świateł na fotkach: Ledy i krótkie cz.2 2.JPG 1.JPG Proszę zwrócić uwagę że na ostatnim z wymienionych przezemnie najbardziej widać że diody śwecą w odcieniu zimnej bieli przechodzącej w niebieski, choć na pozostałych wcale takiego odczucia się nie odbiera. Ja rozumiem że fotki są poglądowe i mają pokazać wygląd samych lamp ale nijak nie można/nie wolno się sugerować nimi pod kątem zakupu ich do swojego auta bo przyszły właściciel może się zdziwić. Proszę zwrócić uwagę że LEDy montowane firmowo np. w AUDI mają barwę światła białą - a nie niebieskawą. Jest więc różnica zarówno w odbiorze tych diód jak i cenie itp itd - nie chce mi się robić wykładu bo nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi