meganecoupe02 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 panczukm, spoko 8-) Podałem Ci jedno z możliwych rozwiązań, najszybszych (akurat godzina pasowała ;) ) i najtańszych bo możesz zrobić to sam. Niestety nie mam m2, dlatego próbowałem pomóc jak potrafiłem. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panczukm Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Wiem i doceniam to.A nerwy postaram sie trzymać na wodzy.Akurat ten zegarek doprowadza mnie do szału.Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 panczukm, a może to Cię jakoś naprowadzi? http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=1610&...highlight=zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panczukm Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 waldek708 dzięki.Jutro będę próbował.Ale też kombinowałem z tym sterowaniem do radia.Dam ci znać.Masakra nie móc tego zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho66 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 witam kolegów! u mnie na pilocie do radia są od góry dwa guziczki. trzeba jeden wcisnąć na 10 może więcej sekund i nie wiem czy nie trzeba nacisnąć dodatkowo pedał hamulca. wtedy cyfra godzinowa zegara zacznie migać i + lub - ustawiamy właściwy czas. ponowne wciśnięcie guzika powoduje, że zacznie migać cyfra minutowa, więć + lub - i znowu przytrzymać guzik to ztwierdza ustawienia. i już gotowe. sam nieraz to robiłem, ale nigdy nie mogę zapamiętać, więc robię to metodą prób i błędów. radzę spróbować. pozdro :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raiden25 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 mi to jakoś nie wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panczukm Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam.Właśnie też mi to nie wychodzi.Sprawdzałem wszystkie kombinacje i nic...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raiden25 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Tzn źle napisałem, jak siedziałem wczoraj 20min w samochodzie to udało mi sie wyzerować ten zegar ;) i na tym się skończyło ;) Czyli chyba ten pilot jakos działa tylko jak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirecc Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Pilot z prawej strony kierownicy ;-) . Nasiskamy górny guzik (jeden z dwuch małych okrągłych guzików które służą do zmiany źrudła sygnału, CD/TUNER/AUX i wyłączenia radia, który dokładnie nie pomiętam ale chyba jednak ten od zmiany sygnału) i przytrzymujemy przez około 5 sekund. Powinna zacząć mrugać cyfra godziny, przyciskami + lub - ustawiamy godzinę i przyciskając ponownie górny guzik przechodzimy do minut i + lub - ustawiamy co potrzeba. Ponownie przytrzymujemy górny guzik i kończymy przestawianie zegarka... Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raiden25 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 niestety u mnie to nie dziala. a ustawiasz zegar na włączonym zapłonie lub włączonym radiu?? czy wszystko wyłączone? Ja trzymałem juz wszystkie guziki po 30sek i nic nigdy nie mrygało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panczukm Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam wszystkich.Chciałem dodać że ten mój nieszczęsny zegarek cały czas miga.Może to ma coś do tego że nie mogę tego ustawić....A w końcu udam się do ASO i mam nadzieję że się skończy ten problem.Pozdrawiam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raiden25 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 WITAM !!! UDAŁO SIĘ !!! A więc tak, ja osobiście mam wersje z czarno-białą nawigacja w megance oraz z pilotem z tyłu kierownicy. ZEGAR ustawiamy następująco: - Wchodzimy w nawigacje - wchodzimy w ustawienia (bodajże setings) - wchodzimy w clock - dalej wiadomo ;)) Słyszałem że to się powinno robić ze wsadzoną płytą od nawigacji jednak u mnie można ustawić również bez niej wiec nie wiem czy to prawda czy mity ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bader Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam Znalazłem sposób zmiany zegara Należy wejść w menu w wyświetlaczu wysowanym na desce tam gdzie jest mapa i radio potem wchodzimy w seting i cloc i tam zmieniamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody911 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Koledzy też mam to radio z nawigacją, jednak nie mogę wejść w menu nawigacji aby ustawić zegarek - za każdym razem woła o płytę. Jak wiecie jak wejść w ustawienia nawigacji bez płyty to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi