meganecoupe02 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Korzystając z chwili postoju w korku pstryknąłem kilka zdjęć na szybko. http://img686.imageshack.us/gal.php?g=dsc01220.jpg Prezentuje się ciekawie. W czarnym kolorze i na takich kółkach już jest całkiem spoko. Szybki chyba też ma przyciemniane bo dobrze chroniły wnętrze przed wścibskimi fotografami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Mi się podoba, tylko te diesle trochę za słabe :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Auto robi wrażenie ale do takiego auta mogli by dać mocniejsze silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 No ale zawsze jest coś za coś Zrobili duże auto w dobrej cenie, więc na czymś musieli oszczędzić. Padło na silniki. Ale i tak myślę, że to będzie niezła oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgadza się. Zresztą 1.6 jak 2.0 nie są słabe spisują się bardzo dobrze ale nadal uważam. że Renault powinno wypuścić nowe autko z sportowym silnikiem dla lubiących bardziej dynamiczną jazdę. Bo sylwetki robią wrażenie jak dla mnie. A zwłaszcza przód megana 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoODzjQ_13 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 może zrobia tak jak w oplu insigni, tez tam silniki byly naprawde slabe i liche jak na tak duzy samochod, tam chyba podstawowy silnik to był 1,6 benzyna a najwiekszy 2.0. ale teraz dolozyli jeszce jakeis wieksze boludzie narzekali na male silniki. mniejmy adizeje ze przybedzie urozmaicenie silnikowe i w meganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostman Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja czytałem, że te silniki są przeznaczone tylko na nasz rynek, a za granicą będą jeszcze inne. Jak dla mnie to z tyłu mondeo zalatuje, za wysoka jest ta dupa w ogóle. Z przodu nawet ciekawie. Mnie sie zegary podobają. Jestem fanem elektronicznych zegarów, ale nie wyobrażam sobie tego auta z takim zegarem jak w sceniku cze modusie. Dobrze też, że nie próbowali zrobić go na karte, bo lekko śmiesznie by to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dzisiaj byłem w serwisie i ok 8 stycznia mają być dni otwarte i możliwość jazdy nową "Meganka". Jest tez duże prawdopodobieństwo, że małe silniki będą dostępne na początku, a większe jednostki dołączą później. 1.4 TCE też trafi pod maskę. Tak czy siak, auta już są w Polsce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 No na pewno podjadę sobie pooglądać to cudo. :) Bardzo jestem ciekaw, jak się ten nowy sedan prezentuje na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damis Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Musze przyznać ze spoko a cena 55 tys. myślę ze w sam raz xD ( no kazdy by chcial taniej :) ) Na allegro już stoi jedna taka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wersja 1,6 16v Privilege za 61 tys - taniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 btw, czy zatem zmieni się logo forum na: megane, scenic i fluence :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 na: megane, scenic i fluence :) :) moim zdaniem nie powinno, bo Renault Fluence to nie jest ANI MEGANE ANI SCENIC. Wymyślili nowy model to niech sobie tworzą nowe forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoODzjQ_13 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wczoraj sporkala mnie miłą rzecz:) czekając na znajomego pod złotymi tarasami (o warszawie tu jest mowa) przy kapsule z Fluence'm podeszla do mnie miła pani, zapytala czy posiadam prawo jazdy, po czym zaproponowala jazde probna:D Także jeśli bede juz po niej to z chęcią podziele sie z wami odczuciami na temat samochodu. Sama jazda ma odbyć się jakoś na poczatku stycznia. No a oprócz samej jazdy próbnej dostalem brelok do kluczy z logime Renault- piękny metalowy. Także jak ktoś ma ochote się przejechać nową renią to pewnie jeszce mozna spotkac ta miłą Pania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 BoODzjQ_13, a numer wziąłeś? :) Jak wrócę do wawy to zaatakuję salon na Wrocławskiej, może też już będą mieli nówkę sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi