Arczi92 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 normalny licznik przecież :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpDante Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ciekawe jaka będzie paleta silników, bo słyszałem, że mają być 2 benzyny i 1 diesel (1.5)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 mpDante, chyba nie popełnią takiego błędu. 2.0 dCi musi być, w końcu to taka udana jednostka. Wnętrze w porządku, licznik jak dla mnie nie ma znaczenia, natomiast nawigacja mogła by być chowana jak w mII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 meganecoupe02 ta nawigacja jest chowana. Co do silników Dwa silniki benzynowe oferowane są w dwóch wersjach: 1.6 16V o mocy 110 KM współpracujący z automatyczną lub mechaniczną skrzynią biegów polecamy kierowcom ceniącym przede wszystkich spokojną i oszczędną jazdę. Bardziej wymagającym klientom polecamy jednak opcję 2.0 16V o mocy 140 KM, oferowaną z bezstopniową skrzynią biegów CVT lub skrzynią mechaniczną, która świetnie sprawdza się min. w modelu Megane Grandtour. Silnik wysokoprężny 1.5 dCi oferowany w 5 wersjach: dCi 85 KM, dCi 90 KM FAP3, dCi 105 KM, dCi 110 KM FAP3 oraz dCi 110 KM FAP z nową skrzynią biegów o podwójnym sprzęgle DCT (Dual Clutch Transmission). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 No nie wiem, ale jeśli jest składana to w porządku Ja i tak się upieram, że mocniejszego diesla tam w końcu wsadzą. Co by było, gdyby MII miało tylko silnik diesla 1.5 do wyboru? /(właściciele 1.5 nie linczujcie mnie, to nie jest prowokacja do dyskusji o wyższości 1.5 nad 1.9 :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 znaczy tak pisało w artykule i na jakimś zdjęciu była ta nawigacja schowana ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Oficjalne ceny http://moto.pl/MotoPL/1,88389,7337262,Rena...lu_Fluence.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Całkiem atrakcyjne... gdyby Grandtour był w takich cenach, to miałbym dCi a nie benzynkę ale i tak wyjdzie w praniu czy się model udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Te silniki to lipa. Przynajmniej dla mnie, bo nie ma żadnego mocnego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Generalnie ten Fluence to kupa. Trafiły już pierwsze modele do PL, widziałem fotki szpiegowskie i szczerze to się nie popisali :-/ Z zewnątrz ok, ładni się prezentuje ale wnętrze lipa. Deska,liczniki, plastiki podobno tandeta jak na tą klasę i nowy model Renault. Jest też kilka rzeczy z Thalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 plastiki podobno tandeta jak na tą klasę i nowy model Renault Przecież to to samo wnętrze, co w zwykłym Megane (które, swoją drogą, jest całkiem porządne) - jeszcze niedawno wiele osób zachwycało się tym wnętrzem a teraz już tandeta? Przecież to nie jest droga limuzyna a zwykły sedan z segmentu C - do tego skierowany raczej do ludzi szukających zwykłego wozidła niż luksusowej limuzyny (patrz słabe silniki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jest też kilka rzeczy z Thalii żaden zdziweres, produkują go w tej samej tureckiej fabryce. To i pewnie dużo półfabrykatów i gotowców jest z Azji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek34 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Przecież to to samo wnętrze, co w zwykłym Megane (które, swoją drogą, jest całkiem porządne) - jeszcze niedawno wiele osób zachwycało się tym wnętrzem a teraz już tandeta? Zegary sa jednak inne niż w Megance i wyglądają epokę wstecz w porównaniu z linią auta. Co do samego wnętrza, masz racje jest prawie takie samo jak w Megance co wcale nie oznacza że jest super. Dla mnie wnętrze Meganki III jest "ograniczone" i niezbyt dokładnie zrobione.Zobaczymy po kilku latach jak z ta jakością wykończenia wnętrza. Ja posiedziałem w III i pojechałem troszke jako pasażer...sory jak na nowe autko to szału na mnie nie zrobiło (w przeciwieństwie do Laguny). ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 W Wa-wie można już obejrzeć na żywo - http://www.francuskie.pl/wiadomosci/5159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Chętnie bym sobie pooglądał to autko. U nas w Katowicach u dilerów jeszcze tego modelu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi