Easy Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Moja predkość max: Polska - ok. 150 na al. Roźdźieńskiego w Katowicach. Niemcy - ~190 na dlugim prostym odcinku autobany kolo Cotbus. Mandaty: 50zł bez pkt. - rozmawianie przez kom. w czasie jazdy. (dzień po odebraniu prawa jazdy z UM) :) 200zł 6 pkt. - 94 km/h na 50, rozpedzilem sie z górki za bardzo. 30zł bez pkt. - parkowanie na zakazie (dostałem za niszczenie zieleni :)) Co do mandatów nie związanych z samochodem to nie bede o nich pisał, bo ich się zazwyczaj nie pamięta ("Jak jesteś w stanie to zawsze uciekniesz"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mry_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 215 km/h, Megane II 1,9 dCi, autostrada DE z lekkiej górki. Mina gościa w Lagunie - bezcenne :) Mina gościa w Mondeo - bezcenne :) Pozdrówkah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maszkowski Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 witam możecie nie wieżyc ale swoją megane jechałem autostrada A4 z krak to katowic 220kmh w 4 osoby sam w to nie mogłem uwieży przeciez to silnik 1.4 16V chyba ze licznik wskazywał nie prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 215 km/h, Megane II 1,9 dCi, autostrada DE z lekkiej górki. wiecej sie nie dalo ?? jechales sam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mry_ Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Jechałem sam, więcej niestety się nie dało. Myślę, że to taki realny licznikowy max mojego auta. Pozdrowkah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 jeszcze dla jasnosci masz 120km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 170km/h na LPG, bałem sie przełączyć na benzynę :) W sumie - cienko coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mry_ Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 snap zgadza sie, 120 KM, bez bajerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 jechałem autostrada A4 z krak to katowic 220kmh w 4 osoby sam w to nie mogłem uwieży przeciez to silnik 1.4 16V e to ja nie wiedziałem, że laweciarze mają takie bryczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 maszkowski, chyba ze licznik wskazywał nie prawidłowo na pewno tak było :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Danielossss, dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 1.6 90KM 8v 195 km/h , przynajmniej tak wskazywal licznik :) ale to juz chyba jest meczarnia silnika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 megan kombi II 2004r 1,9dci - droga szcecin-swionujscie droga expresowa kolo Goleniowa tyci ponad 200 moze jalies 202 km/h. wierzcie lub, nie wasza sprawa. ale mocno oberwalo mi sie od zony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 hcm a ja myslalem ze od Polcji, a tu tylko od zony heee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maszkowski Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 e to ja nie wiedziałem, że laweciarze mają takie bryczki :D stary chcesz to niewierz ale tak było kumpel ma gdzieś fotke licznika przedkosci jak znajde to ci przesle niedowiarku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi