Elmer Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witam, kiedyś przypadkiem trafiłem na takie pytanie a teraz szukam namiętnie i znaleźć nie mogę. Pytanie brzmi jak wyjąć kierunkowskaz boczny z MII phI , kupiłem nowe kierunki z gładkim kloszem ale jednak nie chciałbym starych połamać. Z góry dzięki za podpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Płaskim wkrętakiem, delikatnie próbujesz przesunąć kierunkowskaz do przodu auta jednocześnie wyciągając do z błotnika. Wszystko ostrożnie żeby nie oprzeć wkrętaka o lakier i nie wbijać go pomiędzy błotnik a klosz kierunkowsazu, tylko naciskać na ściankę samego klosza. Ja też wymieniłem kierunki na gładkie. Niestety jeden ciągle parował i musiałem go uszczelnić. W sumie 28zł nie majątek, a wyglądają i tak dużo lepiej niż oryginały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 dzięki za rade i jak puści mrozek to wymieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jakie to są kierunki z gładkim kloszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Przyciemniane - http://moto.allegro.pl/item867622217_kieru...nic_espace.html Clear - http://moto.allegro.pl/item894044853_kieru...e_02_clear.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ja mam problem, mam klosze głaskie i niestety te oryginalne wyjąłem ale jakiś 1 cm i więcej nie mogę bo kable do kierunków są krótkie no chyba że siła pociagnąć czy jakiś inny sposób? i którędy ida te kable z kierunków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorczi Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Odkopuję temat bo interesuje mnie odpowiedź na ostatnie pytanie. Którędy idą kable do kierunków? Idą przez komorę silnika czy do kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Z komory silnika. S2.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinp1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 A ja mam inne pytanie. Pany takie pytanie czy boczne kierunkowskazy w Megane ll we wszystkich wersjach nadwozia sa takie same? Bo chce kupic na bok clear a sa od 02- 05 a ja mam 08 cc podejda bez problemu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Kierunkowskazy boczne przed liftem i po lifcie są różne. Dokładnie różnią się gniazdami/kostkami. Wejść wejdą bez problemu, ale kostki byś musiał podmienić. Natomiast nie ma znaczenia wersja nadwozia, tylko czy przed/po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinp1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Nie wiem czy się zrozumieliśmy chodzi mi o te w błotniku. Bo na wszystkich zdjęciach niby wejście żarówki takie samo. Tu na aukcji pisze od 2002 do 2008 http://allegro.pl/renault-megane-ii-scenic-ii-espace-kierunkowskazy-i6824997404.html?utm_source=rtbhouse&utm_medium=CPC&utm_campaign=rtbhouse-retargeting Edytowane 21 Stycznia 2018 przez marcinp1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Poszedłem sprawdzić, wyjąłem kierunki i tak, same szkła są takie same - takie same mocowanie wtyczki. U mnie różnica była w wyglądach wtyczek - stąd moja pierwsza - niestety błędna - odpowiedz. Same szkła można przełożyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinp1 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Dzięki za fatygę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi