konrad_28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 dzięki za fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie ma problemu, mam nadzieję, że sie przydadzą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Przemo_CK, a plastikowe nadkole jest wyprofilowane do tego chlapacza czy nie? Bo nie pamiętam czy i mnie tak ładnie to przylegało. Mam na mysli wyprofilowanie między kołem a nadkolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 meganecoupe02, nie wiem czy dobrze rozumiem - chodzi o to czy profil plastikowego nadkola w miejscu łączenia z chlapaczem jest jakoś dopasowany do chlapacza kształtem? jeśli tak, to nie zauważyłem, żeby było ono jakoś specjalnie wycięte, docięte czy wyprofilowane pod chlapacz. Kształt nadkola w tym miejscu najlepiej widać na zdjęciach 2055, 56, 57(dołączam), 58, 59 i 61. Nie widziałem nigdy nadkola bez chlapacza, więc nie wiem jak wyglądają dziury na śruby - czy są na nie jakieś zagłębienia czy nie, a jak widzę na zdjęciu chalapcza, które umieściłeś, na nim są lekko zagłębione. Na chłopski rozum powinny wejść lekko w nadkole plastikowe. Mogę zrobić albo więcej fotek, albo jesli często bywasz w WW możemy się jakoś spiknąć na tygodniu, czy w weekend któryś na chwilę i sobie obejrzysz i porównasz. 2057: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_28 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 chłopaki a powiedzcie mi gdzie mogę kupić takie metalowe spinki żeby przymocować je od spodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wiedziałem że trudno będzie mi to wytłumaczyć :) Zaznaczam na zdjęciu mniej więcej o co chodzi. Jak grasujesz gdzieś w okolicach Bemowa to nie ma problemu, ja cały czas siedzę w Warszawie więc możemy się zgadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 konrad_28, na allegro masz coś takiego od passata, ale w sklepie sprzedającym art. metalowe motoryzacyjne znajdziesz coś pasującego. Pochwal się rezultatem jesli założysz zanim uda nam się spiknąć z meganecoupe02 i opisać sprawę na forum. meganecoupe02, jutro bede znał grafik mojej roboty w tygodniu to napisze kiedy moge sie po niej wyrwać w okolice bemowa w miarę wcześnie. Pracuję na służewiu, mieszkam na ursynowie, więc w ciągu dnia będzie ciężko. dlatego pozostaje ewentualnie weekend i popołudnie. Ale skoro i tak czekasz na lakierowanie to sprawa pare dni może poczekać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_28 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Przemo_CK czy mógłbyś wstawić jeszcze fotkę jak wygląda ta spinka która trzyma chlapacz od spodu, jakby udało Ci się jakoś ja zdemontowac i zamieścić zdjęcie będę wdzięczny i dłużny B) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 konrad_28, dziś raczej bedzie cieżko, ale jutro wieczorem powinienem mieć troche czasu zeby sie z tym pobawić. Dam znać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Przemo_CK czy mógłbyś wstawić jeszcze fotkę jak wygląda ta spinka która trzyma chlapacz od spodu Też się podepnę do tej prośby :) Tak wygląda spinka od tylnych chlapaczy, wg mnie też by pasowała, ale jest trochę za wąska. Do chlapaczy przednich powinna mieć co najmniej 20mm szerokości. Przemo_CK, możesz jeszcze raz podać linka do tych spinek od passata z allegro? Objeździłem już tyle sklepów i każdy sprzedawca mnie odsyła do ASO, a w ASO nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Nie, tylko te miejsca które wymieniłeś. Do progu są przyklejane w trzech miejscach - sprawdzałem to wczoraj.Tak to wygląda: Obrazek Panowie a gdzie mozna kupic takie piękne błotochrony i za ile? Ma ktos fotki tych chlapaczy zamontoanych na coupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Tommi3737, na allegro trzeba szukać, oglądać ogłoszenia i wyrywać najlepiej z rozbitków. Ja mam juz założony komplet w kolorze na swojej coupe, ale zdjęcia wstawię dopiero jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 I jak z tymi fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 są u mnie w temacie, link masz w podpisie ((Megane coupe...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 [przeniosłem do istniejącego tematu] I czy wogóle da się zamontować? Witam kolegę, jakoś podobe mamy początki tablic Rej :) POB..... Mam pytanko co z chlapaczami??? Bo siedząc domu (pałamany palec od nogi) zastanawiam się nad chlapaczami, aby odpryskujące kamienie spod kół nie obijały progu oraz lakieru. Te z allegro mi się jednak nie podobają a oryginalne bardzo podobają mi się ale są bardzo kosztowne. Ktoś z forum napisał że 2szt. przednie kosztuja 180 zł. Dla zobrazowania posłuże się zdjęciem kolegi meganecoupe02 i jego cacuszka chyba najpiekniejszej coupetki :) http://img59.imageshack.us/i/dsc00161ft.jpg/ Może ktoś ma takie na zbyciu??? Czy od scenica pasuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi