KriSSo Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 I jak wrażenia? Napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klufa Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Panowie a co powiecie o tej firmie http://www.chipcar.pl/ bo chciałbym u nich swoja renate zawirusować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 tak więc byłem u aligatora dzisiaj i wyszło na to ze mam najsłabsze auto.... ale problem tkwi chyba w wydechu ze jest za bardzo odetkany, wspawam tłumik i zobaczę co bedzie... wyszło 82/170@100/200 z czego moment na niskich był za niski a na wysokich było ok i teraz już rozumię dlaczego musi być tłumik końcowy choćby przelotowy... tak więc w najbliższym czasie wywalam kata i wspawuję tlumik i na hamownię... powinno przybyć w zakresie 2-3tyś samo z siebie jakieś 20-30NM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 a ja mam już dość produkowania się kolejny raz... :] ja mam 100.5/220.5, auto chodzi znacznie lepiej, aż się dziwię, że wcześniej nie zrobiłem chipa. co do momentu moze "zatkany" kat u koszałka sprawił, że najwięcej pary idzie w koła właśnie w jego autku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 DrNo przed resetem forum pisałeś że szykujesz niespodziankę czy cóś. Puść co nieco pary. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Będzie w swoim czasie, cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 DrNO, A skąd ten pomysł, że mam zatkany katalizator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 taka humorystyczna dedukcja... :) jak tam wrażenia? bo ja bardzo zadowolony jestem, tylko na razie mam spalanie 6.3 w mieście, bo ciągle go dociskam :] bawiąc się tą nową mocą :) za meisiąc może mi wreszcie przejdzie i wrócę do spokojniejszej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 z czasem napewno się uspokoisz coś o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 z czasem napewno się uspokoisz taa, akurat. Przyzwyczai się po prostu do możliwości. Zacznij jeździć po jakimś czasie bez modyfikacji , zobaczysz jaką miałeś furę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Mój wynik to: 105Km i 220Nm ( seryjnie: 88KM i 189Nm ), auto zyskało na dynamice, co nie oznacza, że wgniata w fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ( seryjnie: 88KM i 189Nm ), 82/170, ?Co Wy z taką rozbieżnością danych, czy Renault robi takie dziwadła? A może hamownia podaje jak się jej nakaże, albo przypadkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Seryjnie 185Nm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Z tego co wiem to wiele jest w rękach "pana" z hamowni. Powinny być zawsze idealnie takie same warunki pomiarów wszystkich silników. Różne hamownie różne podejście itd. Najlepiej zobaczyć różnicę przed i po. A cyfromanią się nie bawić. Jeśli jest różnica to właśnie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Jaką wielkość w kB mają programy silnika megane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi