nati Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 jak w tytule - planuję wymianę foteli na skórzane i zastanawiam się, czy do mojej 5D podejdą fotele od 3D (takie mam na oku). jak to jest z sedanem / kombi / phII? zmienial juz ktoś fotele w takiej megi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Sedan,kombi,5D prawdopodobnie są identyczne. Te z 3D są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Tylko co z mechanizmem otwierania siedzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Dlatego właśnie napisałem, że te od 3D są inne. Chodzi dokładnie o to ich składanie i dodatkową poduszkę powietrzną w siedzisku fotela kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Lewy, Wiem :( To pytanie było do myślenia dla nati_, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 moga byc inne - wazne, zeby pasowaly do tej konstrukcji, co mam obecnosc mechanizmu do skladania siedzen mi nie przeszkadza i meganie chyba tez nie powinna, natomiast zainteresowala mnie ta poduszka w siedzisku... czy wiazka bedzie pasowac i czy komputer nie bedzie mial z nia problemu? no i czy tylna kanapa podejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 W fotelech o 3D jest dodatkow poduszka pod pupą i brakować napinacza pasów od strony mocowania chyba to napinacz ledzwiowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi