Prezes Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 I następny ze śląska Właśnie nie chciałem tego pisać ;-) Ale ile będzie części z odzysku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Byłem 2 tyg. temu na śląsku - szybko tam żyjecie i jeździcie autkami..;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Malykubek, wybierz się na wycieczkę do Stambułu, tam się dopiero "dzieje" :) rakus145, nie martw się, będzie następna Meganka, żeby nie zmieniać statystyki Renault na śląsku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 no jak macie wylotówki to sie leci i leci:D w centrum takie szybkie drogi. Lecz odkąd pamiętam drogi ciągle w remoncie/robocie a tu w tym kierunku a tu wtym.;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Na szczęście mnie nic nie jest a meganek został naprawiony ;-) . Życzę wszystkim szerokich i bezpiecznych dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Malykubek, przesadzasz, głównie naprawdę stoi się w korkach! rakus145, dość mocno była zniszczona... To była Twoja wina, czy drugiej osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakus145 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ja dobiłem ale to pani zajechała mi drogę gdy jechałem do pracy. Stało się to na skrzyżowaniu. Światła były wyłączone. Popatrzałem w lewo nie widziałem nic i kontrolowałem prawą i przyśpieszałem aż tu nagle bum. Wychodzę twarz mnie boli wszędzie pełno dymu i alarm. No i jakoś warsztatowi udało się sprowadzić części do 30tys :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismel Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 No i stało się - moja pierwsza stłuczka. W czwartek rano w tył mojej Meganki wjechał Golf IV. rzecz miała miejsce zaraz po ruszeniu ze świateł - samochody ruszyły, po przejechaniu kilku dziesięciu metrów zaczęły się zatrzymywać - ja zdążyłem się zatrzymać - ten za mną już nie. Uszkodzenia - dostał zderzak - nie popękał z zewnątrz ale połamały się wszystkie poprzeczki od wewnątrz, dostał pas tylni i podłoga bagażnika - wnęka na koło bagażnika. Fotki: Jestem już po oględzinach likwidatora i czekam na decyzje o kasie. A zderzak przepastowałem pastą polerską, woskiem z czarnym kolorem i jeżdżę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Mi dziś koleś lekko przytarł o przedni zderzak ale zostawił karteczke, bardzo jestem mile zaskoczony, jutro spiszemy co trzeba i przy okazji naprawie za kase reszte moich małych "wgniotek" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Moja Megi 2 lata temu :) Poduszki wystrzelone :) Już poskładana do kupy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Ostatni tydzień był ciężki. Najpierw pracownik zieleni miejskiej podczas koszenia porysował mi zderzak przedni ( załącznik 4) Po dwóch dniach (na skrzyżowaniu) wbiła się do mojego kuperka pewna kobietka. Pod zderzakiem połamane nadkole, skrzywiona belka. Auto oddane już do ASO, pełnomocnictwa podpisane. Teraz tylko czekać aż będzie zrobione. [ Dodano: 2010-07-22, 14:04 ] Mam już wycenę szkody ( zderzak przedni) całość odszkodowania wynosi 370zl brutto. [ Dodano: 2010-08-03, 14:23 ] Wycena szkody za uderzenie w tyłek : 11 400zł. [ Dodano: 2010-08-10, 07:55 ] Proponowane odszkodowanie w pieniądzu przez ubezpieczyciela: 5100zł. Auto w/g wyceny jest warte 12 000zł, a naprawa bezgotówkowa wyceniona przez ASO na 10600zl. Auto jest już naprawiane. Po naprawie umieszczę foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gochu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kotlina kłodzka, prędkość 20-30km/h, podjazd pod górę, z lewej strony drogi wyskakuje jeleń i trafia w autko. Uszkodzenia - błotnik, drzwi przednie, tylne, drobne ryski na masce i drobne wgniecenia na słupku. Zwierz zbiegł z miejsca wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 gochu, 1.9 dCi w Meganie z 99roku? Zwierz zachował się nieelegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gochu Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 1.6 8V automat +sekwencja Stag 300+ Opis w profilu dotyczy innego autka którym powoziłem wcześniej, teraz już jeżdżę nim okazjonalnie, więc zaraz zaktualizuje profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Jak nie było znaku ostrzegawczego o łosiach i zawiadomiłeś policję to masz szansę na jakąś kasę, w przeciwnym razie będzie ciężko. Ostatnio na forum był opisany taki przypadek. A najszybciej kupisz części w kolorze, wymienisz sam i będziesz jeździł dalej. Trzeba będzie tylko przedni błotnik spasować, drzwi będą wisieć jak te obecne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi