andrewtls Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Merci Za 6.99 warto wypróbować :lol: http://www.autokosmetyki.pl/k2_tempo_pasta...cierna,p87.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilmeN Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ja może nie koniecznie o lakierowaniu zderzaków ;-) ale został tu poruszony temat o nakładkach pakietu sport. Ja w związku z tym mam takie nietypowe pytanie: Nie wiem czy to kwestia czarnego lakieru ale zauważyłem ze nowym megane na progach (konkretnie na progach za drzwiami przednimi) zbiera się strasznie dużo piasku, brudu. W poprzedniej megance jaka miałem (I ph2) aż taka piaskownica ;-) tam się nie robiła. Mam więc w związku z tym pytanie do osób które posiadają nakładki na progi z pakietu sport czy u Was jest podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertz Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 nie mam nakładek, problem z piaskiem też występuje. myślę, że to zasługa naszych nie pozamiatanych dróg. popada, problem będzie mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewtls Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ja także potwierdzam zbiera mi się piach. Nie mówię że dużo ale jest to widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 potwierdzam w ogóle na całej długości progu (prawego i lewego przedniego) zbiera się piach chyba to zasługa uszczelki na rancie drzwi, która go zatrzymuje, a woda nie wypłukuje :evil: ciekawe czy poradziły by na to coś chlapacze teraz jest promocja wiec warto rozważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi