bartek87mikolow Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 To sorki.A moja odpowiedź na gościa z rejestracją SB***** to po pierwsze to należy pod województwo śląskie,a dwa to gość był z Bielska-Białej :) po trzecie goście ze śląska są bardziej odpowiedzialni na drodze chyba że ci co "deportowali" na śląsk w poszukiwaniu pracy :) ja dużo jeżdżę i jak widzę to najwięcej szaleńców jeździ z rejestracją zaczynającą się na W****** nie będę wymieniał bo dzielnic Warszawy jest sporo. Dzięki za rozmowę na temat Warszawiaków,ale czas zmienić temat bo piszemy na temat martwych punktów a teraz poruszyliśmy temat Warszawy :) heh POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 to najwięcej szaleńców jeździ z rejestracją zaczynającą się na W****** :) :) :) leasing, cała Polska ma teraz takie rejestracje, A w Krakowie, to aż mi wstyd :) Już nie mają kratki, nawet nie kombi. Jak to się nazywało ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi