maciek127 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 dzisiaj przeglądałem uważnie stronę renault.pl i zobaczyłem że są NOWY MEGANE GENERATION i Nowy Megane jakie są różnice oprócz tego że Genaration ma biedniejsze wyposażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 wystarczyło by żebyś spojrzał w cennik...... NOWY MEGANE GENERATION WYPRZEDAŻ ROCZNIKA 2009 : RABATY I PROMOCYJNE FINANSOWANIE OFERTY W RENAULT MOŻNA ŁĄCZYĆ NOWY MEGANE Cennik obowiązuje od dnia 23.02.2010 r. i dotyczy samochodów wyprodukowanych w 2010 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 porównaj cennik z konfiguratorem NOWY MEGANE GENERATION tylu wersji nie ma ile jest w cenniku. i są inne silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalz Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 jakie są różnice oprócz tego że Genaration ma biedniejsze wyposażenie Z opisu wynika że ma prędkościomierz i obrotomierz analogowe i odpalany jest z kluczyka a nie karty. Ale nie weim czy nie nadinterpretuje ;-) pozdr. r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 jakoś dziwnie mi się wydaje że chodzi tutaj o różnice w roczniku produkcji (jak już z resztą napisałem wyżej). Katalog Nowy Megane i Nowy Megane Generation - to dokładnie ten sam plik, to te same auta, a różnica to cena, i rok produkcji auta IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Z tego co czytam to taka najuboższa wersja, rocznik nie ma tu znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Zgadza się - GENERATION to totalny golec - bardziej ubogi od najuboższego AUTHENTIQUE'a. Ot - taki zabieg, żeby zejść jeszcze niżej z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Z opisu wynika że ma prędkościomierz i obrotomierz analogowe i odpalany jest z kluczyka a nie karty. Ale nie weim czy nie nadinterpretuje ;-) pozdr. r. Nie nadinterpretujesz - widzialem fotki i rzeczywiscie nie ma cyfrowego predkosciomierza (jest tez inny obrotomierz) oraz nie ma wogole miejsca na karte :-( ale za to najtanszy diesel kosztuje ... 44.000 netto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 teraz mi się wydaje że stworzyli to z myślą o przedstawicielach handlowych itp. cena netto jest bardzo dobra według mnie. Jedynie mnie ciekawi jak będzie można rozpoznać z zewnątrz te dwie Megane, oprócz lusterek lakierowane/ nie lakierowane :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonescu Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Jak będą tym autem jeździć przedstawiciele handlowi to rozpoznasz je bez problemu Oprócz lusterek to klamki też są czarne i jest tylko jedna tonacja wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 wiesz chodzi mi o to że za 2-3 lata będą ogłoszenia że sprzedaje super Tanio Megane III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 hm jendak się myliłem... skoro jest różnica w prędkościomierzu... może i tak jest, tylko czemu na stronie "Nowy Megane" i "Nowy Megane Generation" jako katalog jest ten sam plik.... i w oby2 cyfrowy prędkościomierz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 ze względu na prędkościomierz wolałbym tą wersję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ja te wersję wolę ze względu na wszystko, cyfrowy prędkościomierz mnie za bardzo absorbuje i stresuje , "cyfrowy" wskaźnik temperatury silnika jest jak papier w rolce, a "cyfrowy" wskaźnik paliwa ma dokładność pomiaru , hmm raczej niedokładność , bo jak się zapala rezerwa, to mam jeszcze w zbiorniku 12 litrów, a jak już wszystko zgaśnie, to mam jeszcze 5 litrów ON. Francuska precyzja. A w M2 , gdzie były analogowe wskaźniki wszystkiego , wszystko działało cacy, no mówię o wskaźnikach , oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi