thomaskce Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 może mi sie wydaje Tak, wydaje Ci sie ja nie mam HF a zaslepke mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No to problem rozwiązany. Dzięki koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 bo zaślepka jet tylko od wyposażenia Dynamic w górę czyli w klamkach koloru chromu ja mam expression klamki w kolorze nadwozia i zamek jest wtopiony w klamkę od strony kierowcy i żadnej zaślepki nie mam :-| a na marginesie do niczego ona nie jest mi potrzebna bo i tak z zamka nie korzystam, a jest zrobione że niczego nie brakuje :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeking Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Raczej chyba problem nie rozwiazany,ja mam wersje dynamic klamki srebrne i mam bez zaślepki na zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertz Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 faktycznie , jest to problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 no dziwne, przejzalem allegro i niezaleznie od koloru klamek raz zamek jest na wierzchu, raz pod zaslepka chyba sprawa dla ASO :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dziś byłem w salonie Renault (włączenie świateł dziennych) i przyjrzałem się Meganką i nie wszystkie ze srebrnymi klamkami miały zaślepki. Nie znalazłem też żadnej Megi co by miała klamki w kolorze nadwozia i posiadała zaślepkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Nie znalazłem też żadnej Megi co by miała klamki w kolorze nadwozia i posiadała zaślepkę Na allegro sa egzemplarze w takich wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi