johnjohn Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam, ostatnio stoję przed zamiarem kupna swojego pierwszego autka i zastanawiam się nad Renault Megane 1.9diesel z roku 2001-2002. Chciałbym zapytać osób, które mają ten samochód czy jest warte zakupu? Dodam, że jestem studentem, więc zależy mi aby auto było oszczędne w spalaniu, mało awaryjne, a jeśli już to żeby części były nie za drogie. pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowied Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Student radzi: warto kupić taka Megankę Gdybym stanął ponownie przed wyborem, kupiłbym bez zawahania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocek Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Również polecam może nie mam jej za długo i nie jeżdze za dużo ale prócz tego co miałem wymienić przy zakupie narazie nic nie poszło. A jazda dizelkiem to mega przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts